Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Igaz hogy a magyarok, a...

Igaz hogy a magyarok, a legjobbak a vilagon történelemből? Mert nem létezik olyan nép hogy mi ne tudjuk honnan származnak!

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom miről beszélsz, de gondolom gúnyolódni akarsz.
2016. aug. 11. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kérdés. Meg még a legjobbságból vagyuk a legjobbak.
2016. aug. 11. 20:06
 3/15 anonim válasza:
Ja.
2016. aug. 11. 20:31
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Aki érdeklődik a történelem iránt, sokat olvas az nagy ismeretanyagra tesz szert a témában.

Aki meg ráadásul az igazságot olvassa az még tudni is fog.

Például, a népek származásáról eredetéről, kultúráról stb.

Ennyit tudok segiteni.

2016. aug. 15. 12:59
 5/15 anonim ***** válasza:
#4 micsoda bölcsesség
2016. aug. 15. 13:04
 6/15 anonim ***** válasza:

#5. Köszönöm az értékes hozzászólásodat.

Eddigi válaszaidból itélve,- és azon igazsághoz igazodva, hogy mindent hasonlóval hasonlítsunk össze- helyt kell adnom utolsó megállapitásodnak.

Maradok tisztelettel

2016. aug. 16. 05:38
 7/15 anonim válasza:
Lehet benne valami, mert Spanyolban is Franciában is, de még Svájcban is el vannak képedve a töritudásomtól, pedig anno a suliban max 3-as voltam. De ugyanez vonatkozik a földrajzra is... 😂 😂 😂
2016. aug. 16. 10:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Én csak amatőr, történelem iránt érdeklődést mutatóként szólok hozzá. Te sem lehetsz jobb nálam.

Mindig mehetsz olyan társaságba, ahol nálad tudatlanabbak vannak egy bizonyos témában. Lehet, hogy tízszer annyiban meg ők a jobbak.

Én egyszer arra az elméletemre kerestem választ, hogy a szerb és a horvát testvérnép, csak a körülmények vezették őket más útra. Ehelyett olyan videóra bukkantam a youtube-on, amin a horvátok eredetmondája volt, ami nagyon hasonlított a magyaréra. A szerbeknél nem volt ilyen.

Amúgy szerintem egy adott helyen élő különböző népek egymással közelebbi rokonok, mint más távoli, rokonnak tartott népekkel. Kisázsiában ezért főleg kisázsiak élnek, és nem törökök.

2016. aug. 16. 10:58
 9/15 Manuela302 válasza:
A magyar iskolákban folytatott oktatás az egyik legerősebb a világon.Nem véletlen,hogy más kontinenseken és Európa más országaiban is szívesen látnak magyar orvosokat,tudósokat és egyéb szaktudással rendelkező személyeket. A történelemet pedig a magyar oktatók módfelett részletesen tanítják és az elvárásaik is jóval magasabb mint más országokban,sőt sok esetben kikérik a tanulók véleményét is,ami miatt jobban megragad a tudás fiatalokban minha csak egyszer elolvasta vagy hallotta volna.
2016. aug. 16. 14:18
 10/15 anonim ***** válasza:

Lehet benne valami,mert itt Kaliforniában mindenhonnan vannak ügyfeleim,és rendszerint elkápráztatom őket.Nem ritkán jobban ismerem az ővékét,mint ők maguk.

Ehhez hasonló a technika világa,az elektromosságtól a mezőgazdaságig.

2016. aug. 17. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!