Kollégium vagy bejárás?
Figyelt kérdés
1 évig voltam kolis. Igazából csak 35 km szóval nincs messze, de félek, hogy nem bírnám a buszozást. Reggel 6:40-kor megy a buszom és 49 percig utaznék. Imádok itthon lenni sokkal jobb mint a koliban. De a bejárástól meg tartok. Szerintetek?2016. aug. 4. 00:49
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ hogy vannak-e normális buszaid az óráid után,amivel haza tudsz menni.
2/9 piriiiii válasza:
Én is voltam egy évig kollégista, pedig nekem közelebb volt a sulim (kb félóra a buszút a két város között, de mindennel együtt legalább egy óra volt a házunktól eljutni a suliig). De kollégiumot - kösz, nem, soha többé (pedig most egyetemre megyek és az albérletek horrorárúak... :/). Viszont azért gondolj bele, hogy így 1,5-2 órát utaznál minden nap összesen. És lehet, hogy délután egy csomót kellene várnod. Mondjuk nekem is gyakran volt olyan, hogy építették az utat és 40-50 percet buszoztam... és túléltem. De fárasztó azért bejárni.
3/9 anonim válasza:
En ennel joval tobbet buszoztam es meg varakozni is kellett sokat. Utaltam, de tuleltem. Viszont ha neked van normalis mentrend akkor szerintem nem erdemes koliba menni. (Bocs hogy nincsenek ekezetek)
4/9 anonim válasza:
Nem a sok utazás a rossz, azt az időt el tudod tölteni, ha nem te vezetsz. Hanem az, hogy korán kell kelni.
5/9 anonim válasza:
Én is bejárós vagyok, napi 3 órám elmegy a be- és kimenetettel. De nem lennék kolis annak ellenére, hogy nagyon fárasztó.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Igen, sűrűn járnak buszok, vonatok a két város között. Kb fél órával kéne korábban kelnem mint a koleszban szóval annyira nem húzós. Attól még tartok a bejárástól :/
2016. aug. 24. 14:56
7/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem olyan sok idő. Egy Budapest méretű városban például rengetegen városon belül is utaznak ennyit vagy még többet.
8/9 anonim válasza:
10 even keresztul voltam bejaros, minden reggel haromnegyed hatkor kelltem, hogy elerjem a fel hetes buszt. Delutan fel 3 korul vegeztem, de utana tancra/zeneiskolaba/enekkarra stb. jartam vllt hogy nem ertem el a kora esti buszomat sem es akkor csak 9kor ertem haza , de soha egy pillanatot nem panaszkodtam es nem zavart, megoldottam a tanulast, meg gimnaziumban is es pihenni is tudtam. (Amugy a tavolsag kb. ugyanannyi volt mint nalad)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (:
2016. aug. 27. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!