A magyar vidéket, falvakat járva milyen igénytelenségekkel találkoztatok?
Gumicsizma szára késsel elvágva boka magasságban disznóól látogatásához.
De szerintem ez nem igénytelen, hanem nincs igényük a drága dolgokra, ha meg tudják oldani ingyen is. Szóval igen, igénytelen, de az igénytelen egy pejoratív jelző és nem ezt jelenti.
Szemetben fuldoklo utcak, buz, mocsok, csatornaszag es koszos, apolatlan bunkok mindenhol. Udv a nyolckerben!
Videken nem egy esetben tapasztaltam, hogy tisztabbak az utcak, mint Budapesten atlagosan (nem a Vaci utcara gondolok termeszetesen). Sehol sem talalkoztam olyan dologgal, ami a varosban ne fordulhatna elo valamilyen formaban, kosz, szemet, buz, szennyviz es igenytelen emberek mindenhol talalhatoak.
Ja magyarországon vannak a tespedt pestiek meg a vidék. Köszönöm a kérdésed, megvilágosodtam és tudom mi a baj magyarországgal.
Hogy bináris.
Vannak az orbán katonák, meg a libsik.
Van pest meg vidék
Vannak a tespedt pestiek meg a vidéki igénytelen "parasztok".
Valaki csak síkhülye lehet vagy diplomás.
Egyébként a kérdésre válaszolván meg kell hogy említsem a helyesírásra való igény hiányát: "Ehez "
Kalucsni akkor lenne, ha cipőre húznák rá, mint a hétmérföldes csizmát. Elképzelhető, hogy van, aki így hordja. Azért kell elvágni a szárát, mert a gumicsizma szára térdig ér, macerás mindig fel- és lehúzni, fölösleges kínlódás amennyiben csak kimennél megetetni a disznót, meg vissza. Tehát arra a pár percre minek szenvedni?
Ebbe meg csak belelépsz, mint egy papucsba és már mehetsz is moslékot keverni. Egyébként természetesen ebben is meglátták már rég az üzleti potenciált, és megjelentek a lyuggatott orrú papucsok, amit már nem csak disznóólba vesznek fel az emberek, hanem utcára is kimennek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!