GYEREKNEVEK toplistája budapesti kerületenként?
Mert mondjuk gyerek névadásban jobb lenne a gazdagok által lakott területeken érvényes trendeket követni, nem az országosat...
mert oké, hogy bizonyos nevek vezetik a toplistát országos viszonylatban, de az ország átlagos adatait nem a menő emberek adják, hanem a tömeg prolik.
Ilyen adatgyűjtés már adatvédelmi aggályokat vetne fel.
A gondolkodásod meg szánalmas.
"menő emberek"... "tömeg prolik"
Ennél alacsonyabb szintű létszemlélet nem létezik.
Ha meg akarod érteni, úgy mondom: gondolkodásod mélyen a "tömeg prolik" szintje alatt van. Ne szaporodj!
Jobbulást!
ez olyna mintha az országban legtöbb eladott autók listája alapján mérlegelnéd, hogy melyik a legjobb autó...
nyilván a top10-ben suzuki is benne lenne, a nagy mercik meg a utolsó 20%-ban....
"ez olyna mintha az országban legtöbb eladott autók listája alapján mérlegelnéd, hogy melyik a legjobb autó..."
- Na, ebből látszik, hogy mi a gond veled. Ugyanis, nem, marhára nem olyan. Ugyanis autónál a lényeges, hogy olcsó legyen, de aki intelligens, az tudja, melyik a jobb autó, és hogy az rendszerint drágább.
Név választásánál viszont nincs ilyen megkötés, nem drágább a ritkább név. És nem is kötelez a név: nem lesz tőle a gyerek sikeresebb, gazdagabb, okosabb. De ami súlyos abban, amit mondasz, hogy aki gazdagabb, az intelligensebb.
De ami tényleg, igazán súlyos, hogy magadtól nem tudsz olyan nevet választani, ami tetszik, hiszen neked toplista kell. Nem tudom, ki az, akinek valaha eszébe jutott, hogy toplistáról válasszon nevet. Ez azt jelenti, hogy az általad lesajnált prolik szintjén sem vagy.
barátnőm azt modnta, hogy a top10 névből választhatok
de miért onnan?
miért kövessem én a többség névválasztási hiedelmeit. Ugyanis ők ugy gondolják, hogy a név meghatározza a gyereket...
Én inkább méltóságteljes normális neveket tartom előnyben.
Miért csak a top 10-ből választhatnál?
Miért nem tudsz magadtól választani egy "méltóságteljes normális" nevet?
A név fontos. Válassz egy méltóságteljes normális nevet, ami jól hangzik együtt a vezetéknévvel, és mondd, benne van a legszebbek közt.
"Csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítok" - szól a bölcsesség.
"én tudnék, azert a kérdés"
- Nem. Azért kérdezel, mert magadtól nem tudod.,
Vagy magyarázd meg, mert ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!