Az Oroszoknál tényleg egy helységben több WC van?
Igen. Ahogy Magyarországon is minden faluban, városban van legalább 2 darab WC.
Mutass olyan helységet, ahol csak 1 WC van!
Én kamionos vagyok, a lengyel - belorusz határon láttam ilyet, szerintem te erre gondolsz.
Nyilvános klotyó, belépsz, az egyik oldalon a piszoárok, mint bárhol máshol. De vele szemben a másik oldalon a pottyantós WC - k, és ott guggolnak az emberek egymás mellett - nincs elválasztó fal - mint a verebek a dróton. Még tán a könyökük is összeér.
Emberek; több baj is van.
Az oroszoknál is minden helységben, településen biztos, hogy rengeteg WC van.
Magánházaknál nem hiszem, hogy a fürdőbe tennének több WC-t. De lehet, hogy az iskolák, vagy más intézmények tesznek többet is egy helyiségbe. Takarékosságból az óvodákban Mo-on is így volt, nem tudom, hogy ma is még úgy van-e.
Gondolom a nyilvános vécékre gondolt a kérdező, és mellékesen a helység=település, helyiség=szoba(...stb) kérdéskör kapcsán is megvilágosodik :)
Egyébként engem anno a 80-as években az odesszai operában ért ez a kultúrsokk. Csupa márvány környezetben tappancsos, pottyantós klotyók voltak, kb. bokától derékig érő paravánnal elválasztva egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!