Az országban általában tudják hogy mit takar a Nyírség tájegység? Milyen véleménnyel lehetnek róla?
Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 21:36
2/4 anonim válasza:
Ha pontosan nem is, biztos tudják, hogy merre van.
Azt nem tudom, hogy hányadikban -manapság-, de biztos, hogy általános iskolai tananyag.
Milyen véleménnyel lehet lenni egy tájegységről? Mindegyik olyan, amilyet a természet adott, síksággal vagy heggyel, folyóval vagy tóval, mindenhol lehet szépet, jót találni benne.
Talán a népsűrűsége kevesebb, mint máshol, inkább mezőgazdaságból élhetnek az emberek. Nem emlékszem sokra, régen volt. Bocs.
3/4 anonim válasza:
Mivel hobbim a néprajz, így én képben vagyok. :)
A nyírségi táncokat egy kicsit még táncolni is tudom, a magyart is meg a cigányt is.
4/4 anonim válasza:
Az én környezetemben ezt a hármat hallom róla általában:
1. C betűsök
2. Bunkók
3. Pálinka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!