Jon a husvet. Hogy himezzek tojast?
Figyelt kérdés
..unoka testveremek...fogpiszkaloval es kloraal csinajak..szerintem nem vlm jo 5let klorral:P...akkor en csinaltam viasszal..de az sok ido munka...mas 5let? esetleg nem pont himzes..hanem mas frappans 5let a tojassal kapcsolatba?;;)2010. márc. 30. 14:33
1/4 anonim válasza:
Én festeni szoktam. Temperával. Mint oviban :)
Elég szép szokott lenni az eredmény.
2/4 anonim válasza:
Én tegnap láttam a spárban festett, főtt húsvéti tojást, azt hittem rosszul látok. Már várom, mikor fognak sz@rni helyettem.
Temperán tűvel ütsz lyukat és azzal vékonyan lehet mintát húzni, ha elég ügyes vagy.
3/4 anonim válasza:
Először tanulj meg írni...
Mindegy, kérdésedre válaszolva: legegyszerűbb, ha temperával v vízfestékkel festesz rá vmi jót, vagy színes műhóval sablonon át fújod be.
4/4 A kérdező kommentje:
eleg elsz koszonom>:)
2010. aug. 27. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!