Hogy telik a Húsvét? Mi a menü és a program? És mit "tojt" a nyúl?
nekem elég rosszul:
- családom ketté van szakadva, nem tudok menni senkihez locsolkodni.
- édesanyám sincs itthon.
- pénzünk se lenne különösebb menüre vagy ajándékra.
- program: hátha felhív egy haverom és elmehetek hozzájuk.
sajnos nálam ez ilyen! :(
Nállunk ilyenkor családlátogatás folyik. Reggelire anyu csinált sárgatúrót,tojást meg vett sonkát,kolbászt,meg fonottkalácsot. Aztán az unokatestvéreméknél lesz az ebéd,aztán elmegyünk a másik unokatestvéremékhez. Minden férfitag megpróbál meglocsolni valami büdi parfümmel ezzel tönkretéve azt a fél órát amit a hajamba fektettem még reggel.
Minden évben csokinyuszit,csokitojást kapok. Tesóm még pénzt is szokott de ő fiú...
Nagyjából ennyi:)
15/L
Nagymamámhoz megyünk ebédre! Igy még nemtudom mi lesz a kaja, de biztos húsleves-rántott hús-sült hús -krumpli-rizs-és csomó süti!
Mindenkinek kellemes ünnepeket!:)
20/L
péntek délutántól fáj az inyem,beszedtem halom fájdalomcsillapitot,de semmi...
párom nálam,rokonlátogatást nem csinálunk,tul sok a rendőr az uton...
én enni semmit levesen kiül,párom meg amit talál...
nyuszi majd holnap,nem hagyományos locsolkodást csinálunk párommal,remélhetőleg addig jobban leszek...
22/L
Én nem igazán szoktam kapni semmi értelmeset, pénzünk sem lenne rá. Nekem a legnagyobb ajándék az volt, hogy sms-t írtam a barátaimnak.
Mondjuk ez a kettő kicsit ellent mond egymásnak, de amit otthon kapok, annak csak akkor látom értelmét, ha valami gyakorlati haszna is van. Ez már így megy pár éve.
Valaki elmagyarázná mi az a sárga túró ? Ilyenről még soha nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!