Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Vannak akik belevizelnek a...

Vannak akik belevizelnek a fürdővízbe?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy volt rendőrsuli felvételén, ahol mindenfélét kérdezgettek (pszihológiai kérdések gondolom), és olyanokat kérdezgettek, hogy belevizel-e a vízbe fürdés után stb... és már máshol is hallottam ilyenről :D Van ilyen ember? :

2016. jan. 8. 23:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
én bele is szarok
2016. jan. 9. 18:35
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Ja? Ok. Én csak fosni szoktam benne, mert az híg és lemegy a vízzel. De a kaka túl nagy darab és át kell paszírozni a lefolyón. Az meg olyan macerás lenne mindig.
2016. jan. 9. 19:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban volt ilyen. Felnőttként természetesen már nem teszem. Azért nem akarok én se akármilyen lében főni.
2016. jan. 10. 14:45
 14/22 anonim ***** válasza:

Az előző voltam. Ez sok mindentől függ. Akinek amolyan kényszeres betegségei vannak,pl. kényszeres spórolás, és nem akarja emiatt a vécében felkapcsolni a villanyt, lehet, a kádban oldja meg.

Többféle ok lehet tehát ennek a hátterében. Lehet fétis is, hogy ez izgatja. Szóval általában a normálistól többé-kevésbé eltérő dolgok nyilvánulnak meg így, talán ezt is kutatja a kérdőív.

2016. jan. 10. 17:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez az úgynevezett kádbavizelés fétis. A meleg víz váltja ki, amikor a bőrrel érintkezik, ugyanis a gyermekkori bepisilés érzetét hozza vissza, amikor a meleg vizelet átjárja az alsóneműt. Ezért ilyenkor sokan belepisilnek a fürdővízükbe, de nem a fürdés után, hanem általában a kezdetekor. A bőrnek nem árt, sőt Németországban állítólag gyakori, hogy a párok egymást is lepisilik, és ez valamiért fel is izgatja őket. Gondolom vizelettartási nehézségekkel küzdő nyugdíjas házaspárokról lehet inkább szó(tena lady és tena bácsi).
2016. jan. 13. 11:18
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem véletlen a kategória: szerintem a kérdező azért tette ide, mert hallott=olvasott arról a nép bölcsességről, hogy bizony régen a sebeket, keléseket vizelettel gyógyították. Falun, ha a füldün kapálás közben megvágta a lábát valaki, akkor bizony - tetszik vagy nem - lepisilte.

A vizelet sok hasznos vegyületet, nyomelemet tartalmaz.

Bizony, a vizelet lágyítja a bőrt, a pörsenéseket eltünteti, a hajat selymessé teszi. És nem csak a néphagyomány szerint!

2016. febr. 1. 03:03
 17/22 anonim ***** válasza:

A vizelet abszolút steril, méreganyagot nem tartalmaz!

[link]

2016. febr. 1. 03:30
 18/22 A kérdező kommentje:
már hogy lenne steril?! ... pont hogy ott távozik a méreganyag
2016. febr. 1. 11:54
 19/22 anonim ***** válasza:

Olvass utána a máj funkciójának...

A széklet és a vizelet nem ugyanaz...

2016. febr. 1. 12:12
 20/22 A kérdező kommentje:
akkor miért mondják mindig a betegnek az orvosok, hogy igyon sokat, hogy a méreganyagok előbb kimenjenek? Nem hiszem hogy a fosásra akarnak rávenni... Mellesleg én úgy hallottam hogy a sivatagban ha nincs víz akkor a pisát is megisszák, DE tesznek bele olyan fertőtlenítő tablettát
2016. febr. 1. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!