Vannak akik belevizelnek a fürdővízbe?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy volt rendőrsuli felvételén, ahol mindenfélét kérdezgettek (pszihológiai kérdések gondolom), és olyanokat kérdezgettek, hogy belevizel-e a vízbe fürdés után stb... és már máshol is hallottam ilyenről :D Van ilyen ember? :2016. jan. 8. 23:01
1/22 anonim válasza:
Állítólag van. Én ezért nem járok se uszodába, se strandra.
2/22 anonim válasza:
Ha még nem próbáltad, akkor nem is volt gyerekkorod...
3/22 A kérdező kommentje:
itt most nem a közhelyeken lévő fürdőről beszélek, hanem az otthoni fürdőkád és fürdővízről
2016. jan. 8. 23:13
5/22 anonim válasza:
Utána? Úgy nincs semmi értelme. :D
6/22 anonim válasza:
Jót nevettem a kategórián (Népszokások)
Az emberek nagy része igenis zuhanyzás közben szokott pisilni. Ha ebben a kérdésben nemleges választ adsz, azt szűrik le, hogy nem őszintén töltötted ki a tesztet.
7/22 A kérdező kommentje:
hát.. gondolom annyi eszed van csak hogy ne előtte (?) :DD
2016. jan. 8. 23:17
8/22 anonim válasza:
Hogy közben belepisilik-e ha kell azt nem mondom meg, na de utána minek pisilnék bele? :D
9/22 A kérdező kommentje:
amiért a kínaiak böfögéssel nyugtázzák a jó kaját? :D
2016. jan. 8. 23:26
10/22 anonim válasza:
Komolyan van ember, aki belepisil a fürdővízbe/zuhanyba? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!