Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Karácsonykor tényleg halomra...

Karácsonykor tényleg halomra ölik magukat az emberek?

Figyelt kérdés

2015. dec. 7. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-nek igaza van, ez valóban okot adhat elkeseredett embereknek ahhoz, hogy életuntságuk miatt egyébként már lappangó önemésztő gondolataikat valóra váltsák.

A Karácsonyi ünnepek során sokan csak azt hajlandók látni, hogy MINDENKI más boldog, egyedül ő szerencsétlen. Pedig mindenkinek megvan a maga keresztje, csak ennek a részleteit nem hozza mások tudomására.000

A statisztikáról meg annyit, hogy hozzáértők szerint a legtöbb ember éjjel hal meg. Vagy nappal...

2015. dec. 9. 10:48
 12/16 anonim válasza:
Elég sok pszichológus videót megnéztem a youtubon meg hasonló dolgokat és vala,melyikben azt mondta hogy ezt alapvetően az határozza meg hogy otthon a családjában az ember mit lát mit hall mire lett szocializálva ,magyarul ha az egyik rokon az lett akkor nagyobb az esély rá,de sokat segít ha van kiért élni!
2015. dec. 9. 12:56
 13/16 anonim válasza:
Sajnos igen tapasztalatból munkán, révén tudom, hogy kettő alkalom van az évben, amikor az öngyilkosságot elkövetők száma jelentősen magasabb ez a karácsony környéke és a bizonyítványosztás környéke.
2015. dec. 10. 13:37
 14/16 Nemes Zoltán válasza:

Mondjuk a bizonyítvány osztást értem.

Egy rossz eredmény és az egész élet szenvedés lesz.

2015. dec. 10. 23:21
 15/16 ailab válasza:
Szóval a válasz: nem. Tehát tegyél le arról a szándékodról, hogy követed ezt a szokást ;)
2015. dec. 11. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
És ilyenkor történnek gyakrabban a családi drámák, tragédiák.
2015. dec. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!