Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a véleményetek a magyar...

Mi a véleményetek a magyar néptáncról?

Figyelt kérdés

2015. okt. 29. 20:43
 1/7 anonim válasza:
100%
Nagyon-nagyon szeretem <3 el sem tudnám képzelni az életem néptánc nélkül :)
2015. okt. 29. 20:53
 2/7 anonim válasza:
100%
Én is nagyon szeretem. Nem tudnám elképzelni nélküle az életem. Ha tagja vagy egy tánccsoportnak, akkor van egy második családod is. Életre szóló barátságok szövődnek. Embert farag. A mòka és kacagás mellett nagyon sok munkával jár. Megtanul az ember türelmesnek, kitartónak, és fegyelmezettnek lenni. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
2015. okt. 31. 22:13
 3/7 anonim válasza:
100%
Én ajánlani tudom! Mióta néptáncolok sokkal jobban érzem magam, új barátokat is szereztem. Ráadásul a mozgásom és tartásom is jobb lett! Mindenkinek ajánlom! ;)
2015. nov. 1. 10:15
 4/7 anonim válasza:
61%
ez egy olyan dolog, h akkor, ott eredetileg jo es szep volt, de amikor pesti szerencsetlenek eroltetik h naluk magyarabb ember nincs a foldon az nagyon idegesiito es irritalo
2015. nov. 4. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyi minden eszembe jut, miért jó....de ez olyan, mint a ,,miért szereted őt?" tehát egyszerűen nem lehet elmondani
2015. nov. 5. 20:30
 6/7 Muki1999 válasza:
Csak úgy spontán jó. Nem régen kezdtem el-igaz párom nincs- de egyszerűen imádom. Sokan cikinek tarthatják de csak azért mert még nem volt részük egy élőzenés táncházban, vagy akár csak egy igazán aktív órán. Imááádom :)
2015. nov. 25. 20:16
 7/7 anonim válasza:
Imádom. Magát a táncpróbáimat is, az együttes közösségét, a fellépéseket, azt, hogy úgy kultúrálódsz, hogy közben élvezed is amit csinálsz. Én nem tudnám néptánc nélkül elképzelni az életem.
2017. jan. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!