Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a véleményetek a koreaiakról?

Mi a véleményetek a koreaiakról?

Figyelt kérdés

2015. okt. 7. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Dolgoztam velük együtt. Nagyon-nagyon etikett-"fanatikusok". Idősebbet-rangban előrébb járót mindig tisztelet övezi. Észrevételeim szerint ott nem állja meg a helyét a nőnek "járó" előzékenység (nincs előre engedve, nem a férfi fizet kizárólagosan, stb.)

Ez nem feltétlenül rossz, de néha-úgy láttam- le is nézik a fiatalabbat, és néha a nőket is.

Aki jobban ismeri a kultúrájukat, nyugodtan javítson.

2015. okt. 7. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Vékonykák.
2015. okt. 8. 08:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha megírod, konkrétan mi érdekel, talán tudok tippet adni.
2015. okt. 12. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm egyetemi csoporttársa volt egy koreai csaj. Rajta keresztül láttam bele egy kis összetartó koreai csoportba. Kedves udvarias emberek voltak, néhányszor meghívtak vendégségbe ahol csupa koreai ételek voltak. Azóta sem hagyom ki, ha valahol koreai ételeket lehet kapni. Édes-savanyú, csípős, nyers hús- vagy nyers hal csíkokkal készülő "Hé" salátájuk világhírű.
2015. okt. 14. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Èszak- vagy Dél-koreaiakról kérdezel ?
2015. nov. 11. 13:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát a kettő lényegében ugyanaz, csak más kormányuk van, nem?
2015. nov. 11. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Maga az ember, a világszemlélet, az ugyan az, de a társadalom szerkezetük, a gdp-jük, és abból adódóan a teljes életük nagyon különböző.
2015. nov. 11. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!