Miért félnek a japánok a hálóinges kislányoktól?
2010. márc. 15. 02:50
1/5 anonim válasza:
Volt egy népszerü japán horrorfilm, ha láttad volna akkor tudnád:
[url= [link]
2/5 anonim válasza:
Hát Japánban sok dolog egy kicsit másképp működik, nem csak ezen a téren.Amúgy a sarokban lévő jelek alapján én inkább arra tippelnék, h ez Kínai, nem Japán, de ez nem biztos, csak tip.
Egyébként meg mind ettől függetlenül, azt hiszem, h ha egy lépcsőházban, éjszaka látnék egy hálóinges lányt, aki csak áll és néz, sztem én is meglepődnék, igaz talán nem ennyire...:D
3/5 anonim válasza:
Egyrészt vannak ezek, amiket elmondtak a többiek, másrészt meg a japánok úgy képzelik el a kísérteteket, hogy hosszú fehér ruhájuk van [japánban a fehér a gyász színe] és hosszú, kócos hajuk... Szóval érted, hálóing = hosszú fehér ruha. :D
5/5 anonim válasza:
Nem, ez a film a Ringu (ez az eredeti japán változat '98-ból), A kör ennek feldolgozása kifejezetten, mert a mi európai szemünkben ez nem lett volna sikeres, ezt ismerjük mi európiak, a Ringut pedig a japán piac.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!