A magyar, szerintetek inkább kávés nép vagy teás?
Figyelt kérdés
Teás népek például a britek , oroszok, japánok.Mindegyiküknek híres teakultúrájuk van.
Kávézós nép például az olasz.
2015. júl. 12. 22:10
1/9 anonim válasza:
Kávés. Annyi kávét iszunk mint a nyű.
2/9 anonim válasza:
A magyarnak mindegy, csak koffein vagy tein legyen :P
3/9 anonim válasza:
Szerintem mi egyik sem..pálinkások vagyunk :D Most gondolj bele...nálunk van a legszélesebb kínálat pálinkák terén..kevés ország van, amely gyümölcsből csinálja hordószámra, és azok is valószínűleg a szomszédaink ;)
De hogy rendesen válaszoljak, szerintem inkább kávés a törökök után.
5/9 Pietrosol válasza:
Szia!
Attól függ, hogy kizárólag a teacserje leveléből készült teára gondolsz vagy a gyógy és fűszernövények teáit is ide sorolod?
6/9 anonim válasza:
Inkább kávés, de nagyon egyik sem.
Tényleg hordószámra isszuk a kávét, de igazi "kávékultúránk" nincsen szerintem.
7/9 anonim válasza:
Teas. Nektek a nagymamatok nem csinalt csalanteat?:)
8/9 anonim válasza:
A magyarok alapvetően szerintem inkább kávét isznak, méghozzá meglehetősen rossz kávékat. Régen volt némi kávékultúránk, de az is inkább kávézókultúra mint kávékultúra. Manapság az átlag magyarnál a kávé fogalma kimerül a kotyogósban és a Tchibo, Douwe Egberts kávékban, illetve kezd manapság elterjedni a kapszulás kávégép is. Igazi említésre méltó kávékultúránk nincs, és több kávé fogy a magyaroknál mint tea.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a törökökkel való szoros kapcsolatunk miatt logikusan inkább kávés. Ehhez képest mondjuk egy ismerősöm sem nagyon van oda a kávéért, hacsak nem habos, cukros, híg löttyökről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!