Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A török fiúk a "háremet"...

A török fiúk a "háremet" szeretik?

Figyelt kérdés

A török fiúk meglehetősen jól udvarolnak, nagyon értenek hozzá.

Viszont, ahányat ismertem mindegyik több vasat tartott a tűzben.

Volt, amelyiknek, ahány országban járt mindegyikben volt egy szeretője, otthon meg a török felesége várta.

Ahogy észrevettem, imádják a külföldi nőket, de hosszútávra házasodni csak török nővel akarnak.Persze, van kivétel, de túl gyakori.

2015. júl. 7. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

szerintem ez inkáb abból adódik ,hogy igen gazdagok ezért is tudnak utazgatni

lehet hogy ez egyfajta lázadás a török iszlám konzervativizmus ellen, na ne komoly lázadást képzelj el, hanem csak annyit, mint mikor egy ygereket tiltanak a csokitól aztán mikor anyuci nem figyel okádásig eszi magát

+ esetleg még a déli népekre jellemző szenvedélyesség egy vadhajtása

2015. júl. 7. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Hello ,kérdező!

Én török fiú vagyok. :)

Nem tudom ,hogy pontosabban mire akarsz kilyukadni......

2015. júl. 7. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A feleség megcsalását nem nevezném háremnek. De ezt csinálják általában mindenhol, nem csak a törökök. Netes társkeresők itthon is teli vannak házas emberekkel.
2015. júl. 7. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Most őszintén, melyik férfinek nem tetszene, ha az lenne mint a régi Törökországban.

rengeteg lány és még mellé azon sem kell aggódni, hogy jajj megcsaltad, és még a lányok sem neheztelnek a többi nő miatt. :D

2015. júl. 8. 02:19
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Na akkor ha már csak kizárólag a törökök tartottak háremet: magyarázzátok már meg, hogy Salamon királynak miért volt ezernél több ágyasa?....
2015. júl. 8. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
19%

"magyarázzátok már meg, hogy Salamon királynak miért volt ezernél több ágyasa?...."

Pontosan ugyanazért, amiért Dumbo is tudott repülni a füleivel.

2015. júl. 8. 23:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ész érv volt ez, kedves Debil.
2015. júl. 10. 13:34
 8/8 anonim válasza:
26%
Én lenni török fiú!Én szeretni magyar lány, mert ők jönni ki sziget fesztivál, és vadászni külföldi fiúk, a sok pénz reményében.Tisztelet a .. :D!És még azt mondják rasszista ország! Á dehogy, mi sem lenni rasszista, szeretni szőke lányokat, ők szeretni pénz, megjátszani szűziesség ekkor én villantok ők jönni édes hármas!I love Hungary! :D
2015. aug. 3. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!