Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen dologról?

Figyelt kérdés

Észrevettem,hogy néhány gyerek a suliban,akiknek ott dolgozik valamely szüleje tanárként,az egy csomó dologból a jobbat kapja? Pl egy jeggyel jobbat kap az érdemeltnél). És minden tanár megcsinálja ezt nálunk,kivéve egyet,na ő igazán igazságos,nem kivételez!

Mi a véleményetek az ilyen dologról? Szerintetek ez így van rendjén?

2010. márc. 3. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van így. Úgy tol ki a kölkével, ahogy jólesik neki, mindezt valami sekélyes és álságos "jóindulatra" alapozottan. Hajrá értelmiség, hajrá dodók!
2010. márc. 3. 20:41
 12/14 anonim válasza:
a mi sulinkban általában igyekszik úgy osztani be a tanárokat az osztályokhoz, hogy szülő ne tanítsa a gyerekét. ha mégis összejön pl. helyettesítés, ugyanúgy bánik vele, mint mással. ha jelentkezik felszólítja, megmondja ha nem jó a válsz, sőt, elmennek egymás mellett a folyosón.
2010. márc. 25. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Igazgató mit szól ehhez? Kérdezted már tőle? Ha még nem, tedd meg minél előbb!

Ha ő nem foglalkozik vele, menj még feljebb! Egy igazgatónak is van felettese. Addig menj felfelé, amíg valaki meg nem hallgat.

Én sose vagyok szívbajos, ha igazságtalanságról van szó. Felmegyek az Atyaúristenig is, ha kell.

2010. jún. 16. 12:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Annyira nem érdekel ez a dolog. Csak megkérdeztem,hogy ti mit szóltok ehhez.
2010. jún. 16. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!