Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen dologról?

Figyelt kérdés

Észrevettem,hogy néhány gyerek a suliban,akiknek ott dolgozik valamely szüleje tanárként,az egy csomó dologból a jobbat kapja? Pl egy jeggyel jobbat kap az érdemeltnél). És minden tanár megcsinálja ezt nálunk,kivéve egyet,na ő igazán igazságos,nem kivételez!

Mi a véleményetek az ilyen dologról? Szerintetek ez így van rendjén?

2010. márc. 3. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy szerinted így van e rendjén. Mert szerintem tuti nem, és ezzel próbálod igazolni az állításod, hogy szerintünk rendjén van-e.

Amúgy nem, nincs rendjén.

2010. márc. 3. 18:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon nincs rendjén.
2010. márc. 3. 18:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezen ne agyalj, elkerül másik iskolába (közép vagy főiskolára), ott már nincs anyu és apu. És kapja a jól megérdemelt jegyet.
2010. márc. 3. 18:37
 4/14 anonim ***** válasza:

nagyon klassz iskola lehet a tiéd akkor... nálunk épp fordítva van, a tanárgyerektől sokkal jobbat várnak el mindenből és állandóan görcsölnie kell...

nekem anyukám tanítónő volt a suliban, ahol kijártam a 8 évet...ha már csak egy 4est kaptam, mindig leordították a fejem, h egy tanár gyereke csak jól tanulhat és mekkora szégyen ez, és a tanárok is mindig sokkal jobbat vártak tőlem, mindig többet kellett teljesítenem, mint a többieknek, mert ezt várták el

és engem hamarabb is büntettek meg... 8 éven keresztül bántottak, csúfoltak az osztálytársaim (épp emiatt is, h én tanárgyerek vagyok), hiába szóltam a tanároknak, azt mondták, h ezt oldjuk meg meg ilyesmi...én a 8 év alatt egyetlen egyszer csúfoltam ki egy osztálytársamat és osztályfőnökit kaptam, mert egy tanár gyereke nem csinálhat ilyen csúnya dolgot....hát csak ennyire szuper tanárgyereknek lenni :( egy álom volt, mikor elmehettem 50 kmre egy gimibe, ahol senki nem ismerte anyukámat...

2010. márc. 3. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az lehet az alapvető oka, hogy a tanárgyereknek a szülője szét rúgja a seggét ha cseszik tanulni...fiam, ha hármast kapsz, haza se gyere...te meg valószínűleg teszel a tanulásra és azzal nyugtatgatod magad, hogy " persze, azért kap jobbat, mert tanárgyerek"...
2010. márc. 3. 19:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Mi másért kapn,ha nem azért? Amúgy meg nem teszek a tanulásra,de nem is akarok kitűnő lenni. Amúgy a gyerekről,akiről szó van (lényegtelen ki az),nem mondható el,hogy túlságosan szeretik az osztálytársai. Ugyanis a matekmatika témazáró írásakor az oszálytársai szeme láttára puskázza kifele a jó megoldásokat a már előre megoldott és lefénymásolt témazáró másolatról. Szal ilyeneket csinál a gyerek. Ezért nem igazán szeretik,van olyan,aki csak azért barátkozik vele,hogy bevágódjon anyucinál hogy esetleg kegyelmezzen neki pl h a jobb jegyet kapja vagy nemtudom. Persze ez csak magánvélemény. Én meg nem teszek a tanulásra,de nem is mondom azt,hogy negyon ráhangolódok (elég egy 4-es átlag oszt annyi). Elit iskolába stréberek járnak...
2010. márc. 3. 20:25
 7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy a srác osztálytársai mesélték,hogy miket csinál,szerintük a tanár is észrevette,de nem foglalkozott vele,mert kollega fiacskája. Az ilyeneknek piszkos nagy szerencséje van. Nyugodtan lelehet b@szni ha azt gondoljátok hogy irígykedek,kár hogy nem igaz. Igazságtalan sz@r világ.
2010. márc. 3. 20:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Amúgy 3-as volt angolból. Nem mondom,hogy szétrúgták a seggét,mert csak egy gépelvonást kapott 1 hétre. Az angoltanárom az,aki nem kivételezik, a gyerek meg évfolyamtársam.
2010. márc. 3. 20:30
 9/14 A kérdező kommentje:
Röviden: Nálunk is többet várnak tanárgyerektől,de ha esetleg valamiből két jegy között áll,és a rosszabbat érdemelné,biztos a jobbat kapja. VAGY EZ CSAK A MI SULINKBAN VAN ÍGY? Az egész tanári társaság kész nyalisbanda,lehet azért.
2010. márc. 3. 20:32
 10/14 anonim ***** válasza:

elgondolkodtató hogy ezt a népszokások kategóriában tetted fel.

egyébként meg én se szeretem az ilyet. de az is igaz: ez már szinte népszokás.

2010. márc. 3. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!