Mi a véleményetek az ilyen dologról?
Észrevettem,hogy néhány gyerek a suliban,akiknek ott dolgozik valamely szüleje tanárként,az egy csomó dologból a jobbat kapja? Pl egy jeggyel jobbat kap az érdemeltnél). És minden tanár megcsinálja ezt nálunk,kivéve egyet,na ő igazán igazságos,nem kivételez!
Mi a véleményetek az ilyen dologról? Szerintetek ez így van rendjén?
A kérdés az, hogy szerinted így van e rendjén. Mert szerintem tuti nem, és ezzel próbálod igazolni az állításod, hogy szerintünk rendjén van-e.
Amúgy nem, nincs rendjén.
nagyon klassz iskola lehet a tiéd akkor... nálunk épp fordítva van, a tanárgyerektől sokkal jobbat várnak el mindenből és állandóan görcsölnie kell...
nekem anyukám tanítónő volt a suliban, ahol kijártam a 8 évet...ha már csak egy 4est kaptam, mindig leordították a fejem, h egy tanár gyereke csak jól tanulhat és mekkora szégyen ez, és a tanárok is mindig sokkal jobbat vártak tőlem, mindig többet kellett teljesítenem, mint a többieknek, mert ezt várták el
és engem hamarabb is büntettek meg... 8 éven keresztül bántottak, csúfoltak az osztálytársaim (épp emiatt is, h én tanárgyerek vagyok), hiába szóltam a tanároknak, azt mondták, h ezt oldjuk meg meg ilyesmi...én a 8 év alatt egyetlen egyszer csúfoltam ki egy osztálytársamat és osztályfőnökit kaptam, mert egy tanár gyereke nem csinálhat ilyen csúnya dolgot....hát csak ennyire szuper tanárgyereknek lenni :( egy álom volt, mikor elmehettem 50 kmre egy gimibe, ahol senki nem ismerte anyukámat...
elgondolkodtató hogy ezt a népszokások kategóriában tetted fel.
egyébként meg én se szeretem az ilyet. de az is igaz: ez már szinte népszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!