azok után, amit tettek velünk (1848 és 1956), valahogy nem, és amikor látok ilyen autósvideókat, hogy egymást összeverik, még örülök is. Valahogy ilyenkor jó látni, hogy egy saját magát tönkretevő megfáradt népként végezték :D
ti hogy gondoljátok?
2015. máj. 30. 00:22
1/10 anonim válasza:
Velem nem tettek semmit amiről tudnék (de ha tettek sem mind). Az Ukránokkal van konfliktusok.
2015. máj. 30. 00:39
2/10 anonim válasza:
A népet igen, a fejeseket nem. És ez általánosságban mindenhol elmondható. Szörnyű hány millió ember pusztul a politika miatt.
2015. máj. 30. 02:13
3/10 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy tegnap egy orosz Magnyitogorszkban borzalmas hasmenést kapott a romlott káposztalevestől, és megmondom őszintén, én nagyon örültem neki. Jó látni, hogy megbűnhődnek azért, amit elkövettek ellenünk!
2015. máj. 30. 02:23
4/10 anonim válasza:
Én az ukrán népet sajnálom, hogy mit nem tettek velük az oroszok az elmúlt 80-100 évben (kifosztás, éhínség, elnyomás, korrupció, háború). Valamennyire jogos, hogy "függetlenedni akarnak" a keleti területeken (a régi Orosz Birodalom legfejlettebb területei+nagyarányú orosz lakosság), de az a csetepaté, amit ott csapnak... csak a civil lakosság életét keserítik.
Oroszokat nem ismerek, talán csak a vezetőik ilyenek, de nálam mint nemzet már leírták magukat.
2015. máj. 30. 03:33
5/10 anonim válasza:
A népet igen. Szomorú, hogy egy ilyen hatalmas kultúrájú, és méretű nemzetnek ez lett a sorsa, és lesz még sok más nemzetnek is.
Amiket tettek,azokat a politikusaik miatt tették. Márpedig minden politikus egy segg.
2015. máj. 30. 08:46
6/10 anonim válasza:
Messze jobban élnek mint akkor, a hagyományos orosz szokások megmaradtak. Csak azért látod a sok balesetet a neten mert ott szokás a kamera, csak nézd meg az amerikai rendőrségi felvételek tömkelegét, az is egy vadnyugat ha így nézzük. Én inkább Magyarországot sajnálom, úszik az adósságban, a fiataljai menekülnek, a megélhetés kritikus, a politikusi gárda nem tudja eldönteni hogy melyik irányba hízelegjen.. Rosszak a kilátások. Egyébként az Ukrán konfliktus még nem ért véget, most jön a nyári offenzíva. Ebből komolyabb dolog lesz, bár egy porcikám se kívánja.
2015. máj. 30. 08:58
7/10 anonim válasza:
"saját magát tönkretevő megfáradt népként végezték"
Mint pl a magyarok? Elég primitív lehetsz, ha más szerencsétlenségének örölsz, kiváltképp akkor, ha ugyanabban a cipőben jársz.
2015. máj. 30. 09:07
8/10 A kérdező kommentje:
miért, és 56 ban az is parancsba volt nekik adva, hogy eroszakolják meg fél Budapestet? És hogy lehet, hogy olyan idehaza sosem történik, ami náluk az itakon mindennapos?
2015. máj. 30. 11:45
9/10 anonim válasza:
Az nem 56 volt hanem 45, és még örülhettünk hogy annyival megúsztuk azután hogy mit műveltek ott a németekkel karöltve.
Itthon is sok cifra felvétel lenne, de alig van kamera, és ott 15x annyian laknak.
2015. máj. 30. 11:47
10/10 anonim válasza:
Én örülök neki, azt sajnálom bennük, hogy ennyire barbárok. Mondjuk az, hogy örülök még nem jelent semmit, mert én csak örülni tudok más baján, szomorúságán. Könnyekből táplálkozok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!