Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az orosz emberek általában...

Az orosz emberek általában miért olyan szépek?

Figyelt kérdés

Decemberben voltam Oroszországban.

Ami feltűnt, hogy sok orosz meglehetősen jól néz ki.Majdnem, mint a filmszínészek.

Az eladó, akitől üdítőt vettem, neki is különleges kinézete volt.

De, lehet, hogy csak én látom őket különlegesnek.

Érdekes az arcszerkezetük és nagyon szép szemeik vannak.

2015. márc. 30. 23:55
 1/2 hollófernyiges ***** válasza:
50%
Anno éltem pár évet a Szovjetunióban és az oroszokról sok dolgot lehet mondani, de hogy szépek lennének, azt nagyon nem.
2015. márc. 31. 08:44
 2/2 tomala ***** válasza:
100%

A nők a nagyvárosokban három okból szépek:

1) ott viszonylag nagy a jólét, ellentétben a nyomorgó vidékiekkel

2) van egy rongyrázási kultúra, ami miatt a nők folyton úgy öltöznek, sminkelnek, mintha színházba mennének. És ehhez a legdrágább márkák cuccait vásárolják össze. (Vicces, hogy közben 99%-uk panelben lakik)

3) Oroszország óriási, így hihetetlen genetikai olvasztótégely: szlávok, normannok, kaukázusiak, tatárok, baskírok, mindenféle közép-ázsiai isztániak, jakutok, mongolok, stb. Ebből nagyon szép egzotikumok tudnak kijönni.

2015. márc. 31. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!