Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi ez a facebookon? (részletek...

Mi ez a facebookon? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sokan ezt írják ki:

Tudom, senki nem olvassa, de néha amikor unatkozom, vajjal kenem be magamat, bebújok egy hálózsákba és végigcsúszok a konyhapadlón, eljátszom, hogy csiga vagyok.

2015. máj. 25. 11:59
 1/5 anonim válasza:
Ezek ilyen..hmm.. Hát dolgok 😂 szóval izé sokan írnak meg régebb is írtak ki ilyeneket facebookra. Például "befestetem lilára a hajam" "örökbefogadtam egy majmot" "tudom hogy nem fogod ezt elolvasni de néha mikor unatkozom bebújok a földbe és teszem magam hogy egy répa vagyok"
2015. máj. 25. 12:27
 2/5 anonim válasza:

Ezt csak viccből írják ki :D

Pl. "Eldöntöttem, még az idén megházasodom" stb...

2015. máj. 25. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek nem viccből vannak.

Minden évben vannak facebookon ilyen kiírás. Mellrák elleni kampány. A lényeg, hogy ha te ezt belájkolod, akkor neked is ki kell rakni. Eddig minden évben több dolog közül lehetett választani, idén eddig csak ezt az egyet láttam.

2015. máj. 25. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
én azt nem értem, hogy ezek a cuccok honnan indulnak el és hogy terjednek el NÉHÁNY ÓRA ALATT teljesen :D
2015. máj. 25. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Na közben lett is egy cikk :D

[link]

2015. máj. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!