Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A filózófiát tanulók miért...

A filózófiát tanulók miért olyan furák?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én találkoztam már pár filozófia szakossal, és szerintem egyből meg lehet őket ismerni. Nem tudom, pontosan miről, de valahogy rá lehet érezni, hogy honnan jönnek. Mások szerint is furák?
2015. ápr. 25. 13:35
 1/4 piriiiii ***** válasza:

Hogy honnan jönnek, hehe, ez tetszik.

Én nem mondanám őket furának. De lehet, hogy csak azért, mert engem is érdekel a filozófia.

2015. ápr. 25. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenki fura, akit nem ismersz. Nyilván kevés a tapasztalatod, ha ilyen apró eltérések meglepnek.
2015. ápr. 25. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Némelyik témakör legnagyobb hívei mindig elvarázsoltak, de máshogyan. Ez leginkább igaz a filozófusokra, művészekre, matematikusokra, fizikusokra.
2015. ápr. 25. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Tehát olyanok, akiknek magasröptű ismereteket tanítanak, de ők nehezen tudják ezeket befogadni. Ennek eredménye: állandóan meg vannak zavarodva.
2015. ápr. 25. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!