Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerinted milyen BUDAPEST?

Szerinted milyen BUDAPEST?

Figyelt kérdés
Szerinted milyenek az emberek?Itt laksz-e vagy sem? Szoktál-e BKV-ni?Ha igen akkor melyiken?
2010. febr. 21. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Rózsadomb meg a Budai vár biztos nagyon szépek, csak sajnos nem az a valóság. onnan én is osztanám az észt"

A VIII. kerületben lakom.

2010. febr. 21. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:
11%

Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, mert elég messze lakom a mi "gyönyörűséges" fővárosunktól.

A nyáron voltunk az állatkertben, és meglepődtem, hogy az útszéleken semmi jelzőtábla , semmi figyelmeztetés, hogy ugyanmár hülyegyerek, itt le kellene fordulnod....

Persze az ott lakóknak halál természetes mi hol van, a vidékinek meg úgyis mindegy.

És hatalmas csalódás volt az állatkert is, ahogy a főváros maga. Én még életemben nem láttam ilyen koszos, ronda, büdös belvárost. Szerencsére autóban ültünk....

Itt sokat buszozok, de ott a világért fel nem ültem volna egyre sem.

Sajnálom, hogy nem láttam meg a szépet és a jót, de egyet elmondhatok; ha nem muszáj, nem megyek Budapestre.

2010. febr. 22. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem szeretem Budapestet. Szerintem rohadtul nem tesz jót az országnak, hogy ilyen vízfejű. Minden csak Pesten van, mindent oda építenek. A többi nagyvárost is fejleszteni kellene. Emiatt elvből csak akkor megyek fel, ha feltétlen muszáj.
2010. febr. 22. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
gyonyoru, csodaszep, es az otthonom:)
2010. márc. 21. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Agresszív pióca vízfej, feleszi az országot, le kellene váltani. Már 1921-ben Ópusztaszert kellet volna fővárossá tenni. A törökök is így tettek Isztambullal és megérte nekik.
2010. márc. 27. 06:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Ópusztaszer. LOL XD :D

Ennél hülyébbet ki sem találhattál volna. :D

2010. márc. 27. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!