Ha egy lány, akivel találkozgatok, felveti, hogy menjünk pl. moziba, akkor illik megvennem a jegyét?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 15:05
2/7 anonim válasza:
Csak ha szeretnéd meghívni.
Illik tisztázni, hogy ki-ki alapon mentek-e.
Ez főleg olyanoknak fontos, akiknek nem mindegy, hogy 1 vagy 2 mozijegyre költenek.
3/7 anonim válasza:
Ha ő hív, miért fizetnéd te a jegyeket?
Beszéljétek meg.
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlen. De szerintem normális emberek esetén nem kell ezt ilyen mereven megszabni. Mondjuk meghívod a mozira, ha kicsit is normálisabb a leányzó, akkor felajánlja, hogy a popcornt meg ő fizeti.
5/7 anonim válasza:
Amennyiben randi céljából mentek, akkor illik, ha baráti alapon akkor nem.
6/7 teelapo válasza:
szerintem jól tennéd, ha megvennéd. pénzesnek lenni menő dolog úgy általában. létezik annyira feminista nő, hogy kikéri magának, ha kinyitod előtte az ajtót (ezzel azt jelzed számára, hogy nem tartod egyenrangúnak!) de ez ritka.
Szerintem vedd meg a jegyét. Ha kérdezi, mondd, hogy meghívtad. Ha ezek után erőlteti, hogy kifizethesse, akkor viszont fogadd el tőle a jegy árát.
7/7 anonim válasza:
Ha udvarlója vagy,akkor illik megvenni a jegyét,ha nem,akkor csak a sajátodat fizeted,vagy megmondod neki,hogy meghívod,ő meg majd legközelebb vissza hív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!