Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen összefogási szokást...

Milyen összefogási szokást lehetne beindítani?

Figyelt kérdés

Kaptam egy emailt, hogy szavazzunk a magyar lányra ilyen népviseleti nemtudommiez verseny(?) -en.

Egyébként ez az:

[link]

Nagyon szép a leányzó is, és a ruha is. És első helyen is vagyunk. :)

Na de az jutott eszembe hogy ami eléggé hiányzik (nem csak nálunk), és jó lenne ha nem hiányozna, az az összefogás. Főleg ebben mi állítólag jók volnánk? :) Vagy csak kéne lennünk? Összefogással egy sokkal de sokkal szebb világban élhetnénk elég hamar.

Arra gondoltam hogy mint egy netes mémet el lehetne indítani valamit, amiben mindig összefogunk. De nemtudom mi lehetne az.

Szerintem egyrészt jó játék lehetne, másrészt meg adhatna egy példát / egy érzetet, hogy milyen is az, amikor tudjuk hogy akárcsak valami egyszerü önmagában akár nem is egy túl jelentős dologért, de könnyen összefognak sokan.

Szerintetek mi lehetne ez?

2015. febr. 8. 23:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Jéé, van aki még rajtam kívül 20 minutost olvas a gyikről?:D
2015. febr. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!