Mi mostanság ez a nagy Sherlock-kultusz?
Mindegy mekkora kultusza van egy-két alkotás kivételével nem érnek egy dahab szaht se...A régi 70es évekbeli simán oda veri ezeket a giccses alkotásokat
De szerintem csak te kapcsolsz "rossz" helyre hogy mindenhol ebbe botlasz
Ja meg a kedves filmrendezők írok már segghülyék ahoz hogy új történetet kitaláljanak így mindent újra feldolgoznak...mondjuk ez van a zene iparban is nem is hallgatom meg az új zenéket mert a felét régi zenéből vágták ki, a másik felében meg megismétlik 20* oszt jó napot
22/F
Én nem érzem külön gondnak, hogy Watsont Lucy Liu játsza, elég elismert amerikai színésznő. :)
Amúgy szerintem ez nem kultusz, inkább egy divathullám, vagy talán még az sem. Van ugye az angol sorozat, amiben Benedict Cumberbatch játszik, és ami szerintem zseniális lett. Namost az amcsiknak muszáj volt meglovagolniuk annak a sikerét, szóval szokásukhoz híven ők is próbálkoztak egy saját változattal. A hollywoodi játékfilmek meg mindig is szívesen nyúltak klasszikusokhoz, rengeteg remaket gyártanak. (Ld. pl. képregény feldolgozások.)
Amúgy van rengeteg más sorozat is, nem kell ezeket nézni, ha nem tetszik. :)
Mert az emberek szeretik magukat meg nem értett géniusznak érezni.
Jólesik az egónak, hogy simogatják. Mennyire kényelmes már abba a fantáziába ringatni magát, hogy a fantaszikus tudása miatt esetlen az emberi kapcsolataiban, és a zsargon leple alatt olyan bunkó lehet, amilyen csak akar. Különösen a briteknél. Minél udvariasabb egy nép alapjáraton, annál nagyobb igény van a bunkóság egyéb formákban való megnyilvánulására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!