Sherlock Holmes 2-ben a gulyás miért cigányételként van feltüntetve?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 10:00
1/9 anonim válasza:
mert idióták. De ha te tudod hogy európa nem egy ország, viszont elrontod hogy amerikának hány állama van, már azt mondják hülye vagy...
2/9 bánomisén válasza:
Vagy azért mert Mo. cigányországként van elkönyvelve, vagy azért, mert nem néztek utána a dolgoknak alaposan.
Egyébként milyen a film? Érdemes megnézni? Az első része nem igazán jött be nekem...
3/9 anonim válasza:
én csak a sünpörköltre emlékszem. volt gulyás is?
4/9 anonim válasza:
Mert a rendezők néha nem képesek utánanézni dolgoknak!3 napja egy bűnügyi filmben ecsettel kenték a vinil-kloridot, holott a vinil-klorid szobahőmérsékleten gáz!
5/9 anonim válasza:
Való igaz,hogy a magyart is cigánynak titulálják külföldön.Én évekig éltem Kanadában majd az USA-ban de ahol egyáltalán ismertek minket ott is egyből lecigányoztak.Mondjuk nem csodálom mert amit ezek művelnek odakint...És ugye mindenki úgy tudja,hogy ezek Magyarországról jöttek.Egyébként voltam Clevelandben olyan étteremben ahol tényleg gipsy styleként volt feltüntetve a gulyás.Félelmetes!
8/9 anonim válasza:
Nem ez az egyetlen tévedés:
Sherlock a szem elszínezésére szolgáló kontaktlencséről beszél benne egyszer. Való igaz, hogy már voltak kísérletek akkoriban kontaktlencsére, de nem színezés céljából és még korántsem járt ott ez a technológia, hogy reálisan felvetődjön ilyesmi...
9/9 anonim válasza:
...mert létezik cigány gulyás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!