Szerintetek milyen az osztrák mentalitás?
Sokkal jobb mint a magyar. Környezet tudatosabb emberek.
Nem szemetelik tele a természetet, mint mi. Szigorú szabályok vonatkoznak a fakitermelésre is annak ellenére, hogy az országuk 60%-a erdő.
Szeretik a tisztaságot, a virágot, kicsit már túlzásba is viszik a dekorálást a ház körül.
Mindennki sportól, még az idősek is járják a hegyeket túrafelszerelésben.
Ritkaságnak számít a lopás, az utcán merik hagyni sokan a lezáratlanul a kerékpárokat, esernyőt, horgászbotot stb.
Igaz az életszínvonal is jóval magasabb náluk.
Bekepzelt, kepmutato, faragatlan, hangoskodo, kulturalatlan. Az oke, h az orszag rendezett, meg szep, attol az osztrakok nagy resze meg eleg suttyo.
Zapadno-Bački okrug, Szerbia
egyébként meg vannak koszos részei is, és graffitis falak. Nemrég voltam Grazban, nem nevezném tisztábbnak, semmivel sem tisztább, mint más magyar vidéki város.
Bécs is tele van graffitivel meg koldussal, akiknek üres a poharuk. Otthon meg tele van aprópénzzel a poharok. Hát érdekes.
első vagyok
Abban igazad van, hogy a nagyvárosok pl.: Graz semmivel sem tisztább, mint a mi nagyvárosaink. De a falvak hangulata teljesen más, más emberek élnek a falvakban és más a városokban, a városiakról én sem tudok sok jót mondani, de ettől függetlenűl nekem tetszett Graz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!