MISKOLC, mi a véleményetek Miskolcról és környékéről?
Költöznél oda, mi a véleményetek róla?
Mi ez a nagy negatív kritika a városról és BAZ megyéről? Aki ott lakik hogy vélekedik erről?
Milyenek ott az emberek?
Tényleg sok a roma?
Amiket nem kérdeztem esetleg meg, írjon bárki bármit, amit tud vagy tapasztalt, mint ott lakó, turista stb
Bírom, hogy a sok dunántúli nyilatkozik erről a helyről.
A cigányokkal az a helyzet, hogy amikor a fővárosban jártam akkor a tetvesek kést fogtak rám és a barátnőmre és kiszedték a zsebemből a telefonom és az egész táskámat cak-pakk elvitték.
Mondanom sem kell, hogy kb 7-8 ember ment el mellettünk és mikor barátnőm odakiabálta, hogy segítsenek már mindegyik ment tovább.
Nagy nehezen találtunk egy nőt aki felhívta nekünk az anyukám, hogy jöjjön értünk mert a kis nyomorékok a vonatjegyünket sem kímélték. ÉS EZ FÉNYES NAPPAL VOLT!!
22 éve élek Borsodban! Soha de soha nem történt velem itt ilyen.
Munka lehet, hogy nincs de legalább nem figyel rám nem minden aluljáróban egy rakás hajléktalan...
És szerintem Bp koszosabb mint Miskolc!
Szia! Én Miskolc környékén lakom, itt születtem! Sajnos rengeteg a roma(vannak rossz tapasztalataim velük) és nagyon kevés a munkalehetőség! Bárcsak fordítva lenne a kettő! Miskolcra jártam délutáni tanfolyamra és sokszor este 9-10 óra felé indultam haza, mert csak akkor ment busz! Sajnos Miskolcon szinte nem volt olyan alkalom, hogy valaki ne szólítson le (durván) vagy ne kiabáljanak valamit utánam!
22/L
"Bírom, hogy a sok dunántúli nyilatkozik erről a helyről. "
Ózdon laktam, de örülök, hogy már nem.
"Bírom, hogy a sok dunántúli nyilatkozik erről a helyről. "
Én meg Kazincbarcikán lakom és Miskolcra járok dolgozni !Az úgy tudom borsodban van vagy nem ?
Amúgy tényleg nem valami jó hely ez a Borsod! Munka hiány cigányok meg Miskolc amúgy is büdös meg koszos és tele van hajléktalanokkal !
Én is ózdi voltam tizenx évig, ill. 4 évet voltam koliban Mc-on.
Retkes, büdös, sok a cigány, de vannak jó helyek is. Szóval, mint mindenhol máshol, csak itt az előbbiből több van.
Hozzátenném, most Pest megyében lakom, sűrűn járok Bp.re de inkább Mc. mint ez a fertő város-.-
Én Miskolcon lakom 20x éve. (Kálifornia)
Nos szerintem tényleg nagyon sok a roma, és a kéregető pláne a végigmész a főutcán. A nyugdíjas is sok. De az hol nem? A szokásos Tapolca és Lillafüred mellett nagyon szépek a pincesorok, (avasi, Benedek-dülő), a közlekedés nem túl bonyolult. Sok a tesco, van két Plaza. Én hiányolom a szabad tereket belőle. A főutca nagyon hosszú. Az avas városrészen rengeteg a cigó, és a rosszarcú, utálok arra hazamenni. Az egyetem jó. Oda járok.
Életemben egyszer voltam Miskolcon, tavaly tavasszal és nekem tátva maradt a szám. Szerintem Miskolc szép város, rendben van tartva (legalább is az a része, amit én láttam), és a környék is gyönyörű. 3 napot voltam, Lillafüredbe egészen beleszerettem. Szép a táj, voltam csónakázni is, voltam a barlang fürdőbe, oda tuti elmegyek mégegyszer, aztán a Szinva terasz is nagyon jópofa, kisvasutaztam is, az is nagyon tetszett.
23/L Pécsről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!