Mikor számít valaki vérbeli "kockának"?
Figyelt kérdés
Úgy értem, egy igazi kocka, mennyi időt tölt a gép előtt naponta?
Most ez nagyon elterjedt, és már azokra is használják a kockázást, akik alig gépeznek.
Pl. én napi szinten olyan 1 órát gépezek átlagba.
Van olyan hogy 2 napig nem is ülök itt, viszont olyan is hogy egyszerre 6 órán át nyomom....
2010. jan. 26. 20:50
11/14 anonim válasza:
Az igazi kocka minimum 15-18 órát játszik naponta.A nap többi részében alszik.
12/14 anonim válasza:
00:31 voltam
Én mindennap játszok suliidőben(ha nyaralok szarban vok mert nemtok kockulni a laptopon).Hétköznap 3 órát naponta,hétvégén 14 órát.Ám mit tolsz? Én metin2-t
14/14 anonim válasza:
És így, mindjárt 2014-ben is hallom/olvasom, hogy a metin 2 így meg úgy. Könyörgöm, hogy nem került még az a game a süllyesztőbe? Amúgy én suliidőben napi 4, hétvégén/ szünetben szinte egész nap a gép előtt ülök, na ez már kockaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!