Miért kell minden éven nyígni a Helloween miatt?
Ezt én sem értem. Szerintem simán megfér a mi ünnepeink mellett, arról nem is beszélve, hogy ránk fér pár vidámabb ünnep.
Az, hogy egyik nap beöltözünk és jól érezzük magunkat nem függ össze azzal, hogy a következő napon kimegyünk a temetőbe és megemlékezünk a szeretteinkről.
Szerintem sokan nincsenek tisztában egy dologgal, legalábbis egy másik kérdésnél volt egy válasz ami elégé ezt sugallja.
"Eredetileg nov. 1 mindenszentek ünnepe és nem halloween Magyarországon. Ez egy vallásos ünnep, megemlékezünk az elhunytakról és imádkozunk a lelkeikért."
Sokan úgy ítélik el az ünnepet, hogy utána sem néznek.
Inkább azok a csökkent agyúak, akik ilyenkor ünnepelnek.
Ma a temetőn keresztül jöttem haza, és már nagyon sokan voltak kint a síroknál. Akinek több helyen van halottja, azok nem csak nov.1.-én mennek a temetőbe.
Aki gyászol, azt joggal zavarja a mulatozás.
Nem a temetőben mulatoznak...
Amúgy nekem is sok helyen vannak eltemetve a rokonaim mégis sikerül egy nap alatt az összes sírt meglátogatni.
#andrysh
Miért kéne mindent megtartani? Miért nem lehet azt csinálni ami tetszik? Te ilyen igazi végletek embere lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!