Érdemes hanyagolni az ilyen embereket? (folyamatos bunkósság)
Szóval egy haveromhoz már nem járok le mert elégé érdekesen viselkednek felsorolok párat:
- Az anyja például nem köszön az utcán.
- Lenéznek mert nem vagyok írástudatlan.
- Haveromnak felajánlottam hogy szerzek barátnőt és az anyja úgy reagált nem kell majd lesz neki ha akar(22Éves)
- Utána erre fel fél évvel rá mondta az anyja hogy vigyed már xxy-ont csajozni. Én persze nem vittem.
- Barátnőmet lehordja haverom mindennek a szemem előtt.
- Folyamatos hátam mögött kibeszélés , például mikor vettem egy laptopot és levittem hallottam hogy kint beszéltek rólam hogy miből vettem.
- Ha a szobában leülök az ágyra azt mondják ne ülj már le allergiás vagyok ha valaki az ágyamra ül.
-A nővére folyton beszólogat , hogy ki ez a hülye meg folyton az én életem a fő témájuk.
Így Hirtelen ennyit tudok mondani,már nem járok le mert meguntam és csak lehúzzák az agyam. Pont az ilyen emberek miatt van szorongásom és depresszióm.
Nézetem szerint bennük és benned is van hiba.
1.: Nem határozod meg egyértelműen: az anyja nem köszön, vagy nem köszön VISSZA;
2.: emberek az analfabéták is, de te nem azért velük haverkodsz, hogy "felsőbbrendűséged" éreztesd?
3.: miért akarsz kerítőnek felcsapni összeboroálni másokat?
4.: Mered azt állítani, hogy szereted barátnődet, ha olyan helyzetet teremtesz, hogy bárki másodjára is -ráadásul előtted!- leszólhassa?
5.: Mi a fészkes f@nének viszed írástudatlanok közé új laptopodat, hacsak nem villogni akarsz vele;
6.: én sem szeretem ha más az ágyamra ül, amennyiben van más ülőalkalmatosság is.
7.: A nővére olyan, amilyen haverod nővérének nem kell haverodnak lennie.
.
Szorongásod és depressziód nem az ilyen emberek miatt van, hanem attól, hogy te ilyen emberekhez ragaszkodsz!
Madarat tolláról...
Felejtsd el az illetőt. Írástudatlan ember, 2014-ben, Európában... Na az már tényleg gáz. Szerintem.
Jól van köszönöm a válaszokat!
Az anyja nem köszön vissza a utcán és elég hallhatóan köszönök! Már 1 hónapja nem voltam náluk, rájöttem hogy olyan emberek társaságára van szükségem akik velem egy szinten vannak! Már mint nem csak írástudásra gondolok hanem műveltségre például! :)
Én csak azért akartam barátnőt szerezni neki mert még sose volt neki de ha ez olyan nagy baj.
Nézd, aki a mai világban ilyen nevelést kapott, és nem is hajlandó változtatni a kapott nevelésén, az valószínűsíthetően az esetlegesen leendő gyermekeit is hasonló szellemben akarja-fogja majd nevelni.
Talán jobb is, ha ilyen embernek sosem lesz barátnője.
Soha, senkinek nem szerzünk barátnőt/barátot. Utána minket szidnak, ha nem sikerül valami.
Aki meg 22 évesen analfabéta, annak az egész élete egy nagy csőd lesz, ezt borítékolni lehet. Kerüld e
Jól van én is így gondoltam! :)
Úgy néha beszélek vele ha összefutunk!
Én Jövőre érettségizem,szeretnék informatikus lenni most 21 vagyok! Ö meg hétvégenként Ganézni jár,Neki ez a maszek pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!