Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az igaz, hogy az olaszok...

Az igaz, hogy az olaszok macskát esznek?

Figyelt kérdés
Egyesek azt mondják, hogy ez hülyeség, egy tévhit, míg mások azt, hogy igen, csak álcázzák

2014. szept. 5. 17:04
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
9%
ezt az első szekálónak irom!,,honnan tudod hogy szereti a tyúkot?én se eszem meg ,imádom a macskát és én se akarom hogy megesgyék én azt hallottam a kínaiak esznek más állatokat de hogy már az olaszok is?! :-(
2018. szept. 22. 14:59
 22/22 anonim ***** válasza:
A témában megkerülhetetlen az Indul a bakterház című regény azon része, amelyben Szabó bakter megemlékezik a kísértetnek a másvilágra elszegődött sógoráról, Gugás Palcsiról. Nevezett megboldogult lélek még ebben a földi árnyékvilágban élve összefogdosta a falujabeli értelmiség macskáit, és nyúlpörkölt gyanánt szolgálta fel őket a meghívott, mit sem sejtő egykori gazdáiknak.
okt. 12. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!