Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a véleményetek a szlovákiai...

Mi a véleményetek a szlovákiai magyarokròl?

Figyelt kérdés

2014. jún. 5. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
igen gyakran beállnak tótnak
2014. jún. 5. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Mi az a "szlovákiai"?!
2014. jún. 5. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jogos a 2-es felszólalása. Most vagy beszélsz magyarul, tiszteled a magyar történelmet, ha nem bunkózol a magyarokkal ( sok ilyen "magyart" láttam már ), magyarnak vallod magad ( ezzel minden oké ) és szlovákiában élsz vagy szlovák vagy, aki beszél magyarul, nem tiszteli ( és nem fogadja el ) a magyar történelmet és nem vallod magad magyarnak.

Tehát ha Te magyar vagy ( a fent említettek alapján ), akkor minden oké, örömmel látunk itthon.

Ha szlovák, akkor meg amíg tisztességesen viselkedsz, szintén nincs semmi baj.

2014. jún. 5. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon sokan asszimilálódnak, amelyet nem is csodálok. Aki az országhatáron kívül él (főképp, ha önnön akaratán kívül került oda,) és képes megőrizni magyarságát, teljes tiszteletet érdemel, minden téren!
2014. jún. 6. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Én szeretem őket :-)
2014. jún. 6. 00:31
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
3-as meg hülyeségeket ír! Vagy csak rosszul fogalmaz!
2014. jún. 6. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt kérdem, mi a vélemányed a magyarországi magyarokról?
2014. jún. 6. 04:55
 8/8 attila 102 válasza:

MI AZ HOGY SZLOVÁKIA INKÁBB

FELVIDÉK

2014. jún. 30. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!