Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szicílián tényleg esznek macskát?

Szicílián tényleg esznek macskát?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 03:12
 1/8 anonim válasza:
87%

Aha.

Ne menj oda. Tégedis megesznek.

2009. dec. 20. 03:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hülyeséget hol hallottad?
2009. dec. 20. 12:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát a TV-ben, nem emlékszem már milyen műsorban.Én sem tartottam nagyon valószínűnek, ezért kérdeztem :D
2009. dec. 20. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Elvileg igen.. Ne kérdezd hol hallottam, de a környezetemben mindenki ezt mondja. Bár én úgy ismerem, hogy Olaszországban, dehát Szicília..

Kínában pedig a kutyákat. Meg minden mást...

2009. dec. 20. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én voltam ott huzamosabb ideig de egyszer sem kínáltak meg macskahússal :)
2009. dec. 22. 13:11
 6/8 MARIANN06 ***** válasza:
32%

igen,az olaszok kedvenc ételei közé tartozik,mint a kinaiaknál a bogarak meg a kutya is.Még a fokuszba is volt hogy az éterembe még ki is választhatod melyiket szeretnéd megenni.

eZ KOMOLY.

De hát ott is biztosan nem mindenki szereti.

Lehet hogy itt magyarországon is felhasználják a kutyusokat az ételükbe csak nem verik nagydobra.

Szerintem a youtube-on is találsz erröl kisfilmet.

2009. dec. 23. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
...természetesen esznek, méghozzá spagetti-szósznak elkészítve...nagyon titkolják...te se add tovább....
2009. dec. 25. 12:55
 8/8 anonim válasza:
Elfelejtettem megnézni az időt, de akit nem kínáltak macskahússal: (:D) Honnan veszed hogy amit adtak kaját, az nem macska volt?
2010. júl. 5. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!