Ma 5. napja látok egy fekete macskát az ablakom alatt lévő padon (emeletes házban lakünk) és az ablakomat figyeli folyamatosan. A balszerencsén kivül van még valami jelentése a fekete macskának?
az, hogy valahonnét megszökött. Én különösebb jelentést sose tulajdonítok ilyennek
egyébként az állatok (azok szerint,akik hisznek ebben) megérzik egy lény auráját (szellemét), szóval lehet, hogy van valami szellem (v vmilyen sugárzás) a házatok körül
vagy csak észrevett téged az ablakban. Értelmes lények ám a macskák. Ha gondolod, csald be magatokhoz
(Fekete kóbor) macska = Lehet, hogy beteg. Lehet, hogy napok óta nem evett. Tegyél ki neki egy kis kaját vagy hívj ki egy állatotthont.
Ne azon törd a fejed, hogy milyen bajt okozhat, hanem azon, hogy miként segíthetsz neki.
Lehet h tükröződnek benne a madarak a fáról. A mi macskánk, így - tükörből - vadászik. Fekve :) csak "szóban " magyaráz nekik. :)
Talán meg kellene vele barátkoznod, ha át akarod venni az üzenetet, amit hozott. Tegyél ki neki valami finomat minden nap! És vizet is!
A cigánykártyában fekete macska: hamisság. Ablakodat figyeli: valaki nyitni akar feléd, de szándéka nem egyenes.
Pontosabbat a macskától.
Egyszer barátnőmmel találtunk egy szénfekete macskát, még a bajsza is fekete volt és rohadt jó fej macs. :)
De anyja nem engedte, hogy ott maradjon, mert a másik macska féltékenységi rohamot kapott. :(
huu szerintem biztos megfogsz halni a fekete macskától:)
én elöttem mindennap elmegy egy fekete macsak, mivel hogy fekete macskám van, és képzeld még élek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!