Tudtok ajánlani oktatót, néptáncegyüttest, olyan tanfolyamot ami a leírtak alapján nekem való lenne?
Sziasztok!
Ha még aktuális a felvetés és azóta is tanárt/helyet kerestek, ahol tanulhatnátok egy kis néptáncot, akkor minden Bizonnyal segíthetek. A párommal pont olyan célból indítottunk tanfolyamot, hogy a táncházba vágyó felnőtt kezdőknek biztosítsunk egy alkalmat, ahol elsajátíthatják a bulikban leggyakrabban előforduló táncok alapjait. Mivel a tanfolyam teljesen kezdőknek szól és a tananyag nem feltétlenül épül egymásra valamint táncpartnert sem kell önállóan hozni, ezért bármikor lehet csatlakozni. Vasárnaponként délután tartjuk, úgyhogy sem iskolával, sem munkával nem ütközik!
Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, írjatok e-mail-t nekem (pankapirok@gmail.com)!
Üdv.: Panka
Én a csillagszemű tánceggyüttes tagja vagyok.
Tavaly szeptemberben kezdtem járni, nem mondom, hogy könnyű volt...de a többiek,akik már régebb óta táncolnak "magukkal húznak felfelé" a fejlődésben,vagyis hamar behozható a lemaradás.
Budapesten is van oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!