Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Tudtok ajánlani oktatót,...

Tudtok ajánlani oktatót, néptáncegyüttest, olyan tanfolyamot ami a leírtak alapján nekem való lenne?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni nép táncolni, abszolút kezdőként. 22 éves srác vagyok, Budapesten tanulok. Egy ideje népzenét hallgatok, valahogy megfogott ez az egész, elhatároztam, hogy belekezdek.

2014. jan. 23. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne! Kérdéskiíró, légyszi, szólj nekem, ha valaki esetleg priviben ajánlana neked néptánc lehetőséget!
2014. jan. 23. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem először menj el egy táncházba, és ott megérzed, milyen az igazi néptánc hangulata. Ha szereted a népzenét, a táncház úgy meg fog ragadni, hogy legszívesebben le sem akarnál állni :D (velem és a néptáncos ismerőseimmel is így van). Kezdőnek a moldvai ajánlott: egyszerűbb körtánc, ahol mindenki ugyanazt táncolja, de van egy-két könnyű páros is. Javaslom a Fonót, ott van moldvai, valamint a vonós népzenébe is betekinthetsz (párhuzamos megy a kettő, két külön teremben, szünetekkel). Aztán, ha igazán beleszerettél (nem nehéz :)), rengeteg néptánccsoport közül válogathatsz Budapesten, attól függ, merrefelé laksz :)
2014. jan. 24. 16:49
 3/5 anonim válasza:
Bihari?
2014. jan. 28. 12:22
 4/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Ha még aktuális a felvetés és azóta is tanárt/helyet kerestek, ahol tanulhatnátok egy kis néptáncot, akkor minden Bizonnyal segíthetek. A párommal pont olyan célból indítottunk tanfolyamot, hogy a táncházba vágyó felnőtt kezdőknek biztosítsunk egy alkalmat, ahol elsajátíthatják a bulikban leggyakrabban előforduló táncok alapjait. Mivel a tanfolyam teljesen kezdőknek szól és a tananyag nem feltétlenül épül egymásra valamint táncpartnert sem kell önállóan hozni, ezért bármikor lehet csatlakozni. Vasárnaponként délután tartjuk, úgyhogy sem iskolával, sem munkával nem ütközik!

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, írjatok e-mail-t nekem (pankapirok@gmail.com)!

Üdv.: Panka

2014. ápr. 1. 19:39
 5/5 anonim válasza:

Én a csillagszemű tánceggyüttes tagja vagyok.

Tavaly szeptemberben kezdtem járni, nem mondom, hogy könnyű volt...de a többiek,akik már régebb óta táncolnak "magukkal húznak felfelé" a fejlődésben,vagyis hamar behozható a lemaradás.

Budapesten is van oktatás.

2015. jan. 10. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!