Miért baj az ha valaki felhorkant néha 1 csíkot?
"Apukám úgy szereti a porcukrot, hogy már az orrával eszi"
Azért baj, mert tudatmódosító. Mint ilyen, más emberekre is hatással van. Mondjuk én az alkoholt is idesorolnám szívem szerint, az is hatalmas károkat tud okozni a családi kapcsolatokba.
De sajnos a fű után előbb-utóbb jön a többi.
A mértéktelen alkoholt én is büntetném.
Így igaz, ahogy az előttem szóló mondja! Az alkohol is drog, és mértéktelenül az is tönkretesz, názd csak meg az utolsó kocsmatöltelékeket, milyen szinten leépítették magukat. Van, aki a helyén tudja kezelni a dolgokat, van, aki meg túlzásba viszi. Ha a fű is legális lenne (nem károsabb, mint az alkohol), akkor arra is rászoknának egy csomóan, és még több lecsúszott agyirokkant lenne, aki tönkreteszi a saját életét, neadjisten már húszéves korára. Nagyjából ez az oka. A szintetikus szarok meg nem kérdés, miért tiltottak: mind pszichikai, mind fizikai függőséget okoznak, és rohadtgyorsan megeszik az agyadat. Arról nem is beszélve, hogy van, ami után bármikor kialakulhat flashback. És hiába próbáltad csak egyszer, mondjuk részegen egy buliban, hónapokkal, vagy akár évekkel később (nem vicc!) rádtör a flashback, és ha pl az autópályán 130-cal elsötétül a világ, kinyírod a barátnőd, a családod, a haverjaid, aki épp melletted ül, meg még pár embert a másik kocsi(k)ban, amit kilöksz a sávjából. Aztán mondhatod, hogy nem vagy drogos, nem fog segíteni...
Innen szerintem könnyű belátni, miért több mint elég az a két legális drog, ami így is emberek ezreit teszi tönkre nap mint nap (gondolok itt a piára és a cigire).
Üdv!
F/18
Az alkohol társadalmilag elfogadott, sokan ezzel is mutatják ki a tiszteletüket, ezzel ünnepelnek.
A droggal mit csinálnak? Egy kevéstől is kikészűlnek és könnyebben tönkreteszi az embert mint az alkohol.
Az én véleményem ez, bár kb mindenről "durva" véleményen vagyok.
A drogokat teljesen elítélem, elfogadhatatlan dolognak tartom.(a kávét és energiaitalt és alkoholt, valamint társai nem tartom ebbe a hasábba)
Persze bele lehet kötni, hogy a kávé és stb is drog, de még mindig teljesen más szintet képvisel.
De sajnos amíg ilyen pénz van benne addig él a dolog.
előző--> lehet hogy számodra elfogadott a pia,de pl: én méregként tekintek rá (amit kihánysz az nem lehet túl jó) az meg a másik hogy undorodom az ilyen részeg idiótáktól:D
és elmondom neked hogy a heroin után az alkohol alakítja ki a legerősebb fizikai függőséget,persze ha megiszol napi 1 pohár vörös bort az egészséges,csak a mérték a fontos.
Emellett a marihuánát sokkal jobban támogatom mint a piát,egy növény ami a földből nő ki az rossz nem lehet.
Ui: hogy ne offoljanak,azért van "0 tolerinca" az úgynevezett drogokkal kapcsolatban,mert egy begyöpösödött országban élünk,és az orbán kormány sosem tudná,(nem is akarja) bebeszélni a mai idős társadalomnak hogy a fű az nem káros. "A Drog rossz értem?!" kb.itt tartunk:S
Támogatom a 4K-t!:D Még novemberben kezdeményezték a maris legalizálást,de nálunk ez nem valószínű,talán a következő generációnak jobb lesz a felfogása,és nem lesz ennyire beszűkült gondolkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!