Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki akinek annyira...

Volt már valaki akinek annyira halvány volt a tesztje hogy csak lámpánál vagy természetes fénynél mozgatva látta a 2. csíkot de azt is csak nagyon halványan?

Figyelt kérdés
Utána mennyi időközönként teszteltetek? Az enyém lehet csak szellemcsíkos :( De kíváncsi lennék hogy ki volt már így :) Köszönöm!! :)
2013. dec. 10. 13:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Az első tesztem ilyen volt, de baromi korán csináltam, 5 nappal a nemvárt előtt, meg is bántam, mert még 5 napig kattogtam rajta :) A következőt nemvárt előtti nap, arra már nem kellett mereszteni a szemem :)
2013. dec. 10. 13:23
 2/20 anonim ***** válasza:
Nekem így volt. Dobtam volna ki és a kuka az ajtó mellett van (fürdőben csak lámpa van nincs ablak) és ahogy nyújtottam a kuka felé mintha megcsillant volna a napfényben a másik csík. De nem voltam biztos, úgyhogy gyorsan szaladtam a gyógyszertárba és vettem más fajtát (csak egy fajtából volt itthon) az is nagyon halovány lett, de ott volt a két csík. Aztán amikor már 100%-ra mondta az orvos, akkor utána még poénból tesztelgettem mert kíváncsi voltam, h mikor lesz egyértelmű a csík és 10-12 hetesen lett az a teszt fajtájától függetlenül. Szóval a halvány az reménykeltő de persze ne éld bele magad amíg orvos meg nem néz.
2013. dec. 10. 13:29
 3/20 A kérdező kommentje:
húúú :) Köszönöm! Nektek pedig gratulálok, jó babázást! :) Nem nem élem bele magam, még várok én is baromi korán csináltam :) Köszönöm még egyszer!
2013. dec. 10. 13:34
 4/20 anonim ***** válasza:

Nemvárt utáni nap vitatkoztunk a férjemmel, hogy van csík vagy nincs. Másnap már nem volt vitatéma, de még mindig nagyon halvány volt.

Itt alszik az ölemben az eredmény. :)

2013. dec. 10. 14:53
 5/20 A kérdező kommentje:
Dejóóóó :) Gratulálok!!! :)
2013. dec. 10. 17:32
 6/20 anonim ***** válasza:

sziasztok.

Nekem 3 napja késik, most csináltam egy tesztet nagyon halvány volt nekem is, nem tudom még most se hogy odaképzeltem vagy sem, de ezek szerint nem csak én vagyok igy :) nagyon remélem, babóca lesz :)holnap reggel újra tesztelek :)

drukkolok!! :))))))

Alexandra

2013. dec. 10. 18:34
 7/20 A kérdező kommentje:

Szia Alexandra!

Juj nagyon drukkolok neked. Kérlek írj holnap reggel, nagyon várom :)

Megnyugtatlak, az én tesztemnél a tiéd biztosan nem halványabb, csak erősebb lehet. Nagyon félek h csak oda képzelem :( A derekam azonban majd leszakad :( elképesztően fáj. Alig bírok menni sokszor. Remélem ez egy terhességi tünet. :) Én még próbálok várni csütörtök péntekig hogy erősödjön.

2013. dec. 10. 19:49
 8/20 anonim ***** válasza:

Szorítok Neked kedves kérdező és annak, aki még nem biztos a dolgában! A többieknek gratulálok! Látod kérdező, más is járt már így, mint Te...

Én úgy 18-20-a körül tesztelek majd, remélem kétcsíkos lesz...szép karácsonyi ajándék lenne :)

2013. dec. 10. 21:03
 9/20 A kérdező kommentje:
Fuuu akkor nagyon szurkolok! Írd meg majd mi lett! :) Igen igen látom, köszönöm! :)
2013. dec. 10. 23:00
 10/20 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Megcsináltam reggel a tesztet, ugyanolyan halvány volt. De addig reménykedek még nem jön meg :) 4 napja késik és émelygek 5napja.

Ugyan ez volt az előző terhességemnél is akkor is csak a következő héten mutatta a teszt biztosra (missed ab-om volt :( ) remélem ha várandós vagyok minden rendben lesz mert félek, nagyon mégfáztam, tegnap jött ki rajtam.

Alexandra

2013. dec. 11. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!