Volt már valaki akinek annyira halvány volt a tesztje hogy csak lámpánál vagy természetes fénynél mozgatva látta a 2. csíkot de azt is csak nagyon halványan?
Nemvárt utáni nap vitatkoztunk a férjemmel, hogy van csík vagy nincs. Másnap már nem volt vitatéma, de még mindig nagyon halvány volt.
Itt alszik az ölemben az eredmény. :)
sziasztok.
Nekem 3 napja késik, most csináltam egy tesztet nagyon halvány volt nekem is, nem tudom még most se hogy odaképzeltem vagy sem, de ezek szerint nem csak én vagyok igy :) nagyon remélem, babóca lesz :)holnap reggel újra tesztelek :)
drukkolok!! :))))))
Alexandra
Szia Alexandra!
Juj nagyon drukkolok neked. Kérlek írj holnap reggel, nagyon várom :)
Megnyugtatlak, az én tesztemnél a tiéd biztosan nem halványabb, csak erősebb lehet. Nagyon félek h csak oda képzelem :( A derekam azonban majd leszakad :( elképesztően fáj. Alig bírok menni sokszor. Remélem ez egy terhességi tünet. :) Én még próbálok várni csütörtök péntekig hogy erősödjön.
Szorítok Neked kedves kérdező és annak, aki még nem biztos a dolgában! A többieknek gratulálok! Látod kérdező, más is járt már így, mint Te...
Én úgy 18-20-a körül tesztelek majd, remélem kétcsíkos lesz...szép karácsonyi ajándék lenne :)
Jó reggelt!
Megcsináltam reggel a tesztet, ugyanolyan halvány volt. De addig reménykedek még nem jön meg :) 4 napja késik és émelygek 5napja.
Ugyan ez volt az előző terhességemnél is akkor is csak a következő héten mutatta a teszt biztosra (missed ab-om volt :( ) remélem ha várandós vagyok minden rendben lesz mert félek, nagyon mégfáztam, tegnap jött ki rajtam.
Alexandra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!