Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki akinek annyira...

Volt már valaki akinek annyira halvány volt a tesztje hogy csak lámpánál vagy természetes fénynél mozgatva látta a 2. csíkot de azt is csak nagyon halványan?

Figyelt kérdés
Utána mennyi időközönként teszteltetek? Az enyém lehet csak szellemcsíkos :( De kíváncsi lennék hogy ki volt már így :) Köszönöm!! :)
2013. dec. 10. 13:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves Alexandra!

Mivel már volt egy missed ab-d, így szerintem keresd fel a nőgyógyászodat, hátha mond vagy tesz valami okosat...mert lehet az előző baba is azért ment el, mert hormonhiányod volt. Szorítok nagyon, hogy ne legyen gond!

A betegséged miatt ne aggódj, az nem árt a babának! Arra figyelj csak, hogy a magas láz viszont gondot okozhat, így ha kell vegyél be nyugodtan gyógyszert (pl.: Panadolt) A hagymatea jó köhögés ellen.

Jobbulást! :)

2013. dec. 11. 13:12
 12/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Alexandra gondoltam rád reggel. :) Majd erősödni fog!!! Képet nem tudsz esetleg küldeni hogy milyen?

Sajnálom ami történt :( Szurkolok hogy minden rendben menjen!

Én holnap reggel tesztelek megint, annyira jó lenne ha legalább csak egy ici picit erősödne.

2013. dec. 11. 13:53
 13/20 anonim ***** válasza:
drukkolok nektek én mindig eddig korán teszteltem és épp csak látszott a 2.csík ami szépen erősödött aztán,2 naponta elég tesztelni
2013. dec. 11. 14:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :) Így lesz! Gratulálok! :)
2013. dec. 11. 15:08
 15/20 anonim ***** válasza:

köszönöm és mindenféleképpen felkeresem az orvosomat csak gyógyuljak meg :) nem hormon probléma volt hanem nagyon nehéz időket éltem akkor, nehéz fizikai munkát végeztem és sokat idegeskedtem sajnos :/

nem tudok képet küldeni mert kidobtam :/

házi orvosom d és c vitamint irt fel meg lándzsásutifű készítményt

Alexandra

2013. dec. 11. 18:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Szurkolok hogy minden rendben legyen! :) Majd írj mindenképp! :)
2013. dec. 11. 20:50
 17/20 anonim ***** válasza:

jövőhét kedden megyek a nőgyógyászomhoz :) nem tudom látni fog e már valamit/valakit :) már 6napos késésem van a teszt is halvány pozitivat jelzett amikor írtam. Tegnap hihetetlenül elkezdett égni a gyomrom és a melleim olyanok mintha betonból lennének,érzékenyek és ha valami hozzá ér fáj. A megfázásom javulgat :) viszont néha belenyilal a fájdalom a hasamba, bár lehet amiatt hogy nagyon ritkán megyek wcre.

Ti hogy vagytok? :)

Alexandra

2013. dec. 13. 08:27
 18/20 A kérdező kommentje:

Akkor jövőhét kedden megy a drukk :)

Nem tudom :( egy napja még úgy fájt a derekam meg bele nyílalt alul a hasamba hol bal oldalt hol jobb oldalt. Most ez elmúlt. Tegnap éjjel meg olyan hányinger,émelygés jött rám de reggelre ez is elmúlt. Kb 3 tesztemen látszik a második csík két széle, de szerintem ez csak a második csík helye vagy szellemcsík. :(

2013. dec. 13. 11:29
 19/20 anonim ***** válasza:
voltam dokinál :))) megerősítette hogy nem vagyok egyedül :) babánk lesz :))))))
2013. dec. 13. 14:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Juhéééééééééé! :) GRATULÁLOK KISMAMA :)
2013. dec. 13. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!