Mi a véleményetek a spanyolokról? Kedvelitek őket?
Egy fél évet kint dolgoztam Spanyolba. Vannak olyanok akiket lehet kedvelni de vannak olyanok is akiket nem.
Egyébbként nincs baj velük én szép emlékekkel jöttem haza. Ott is rengeteg a drog meg a balhé de én akikkel kapcsolatba léptem mumkatársak jól kijöttünk egymással. A portugálok azok talán picit maguknakvalóbbak meg visszahuzodtabbak.
Azokról a spanyolokról, akiket ismerek, azt gondolom, hogy jó fejek, sokkal lazábban állnak a dolgokhoz mint mi, de ez nem azt jelenti, hogy nem veszik komolyan a dolgukat. Van aki tényleg szrik bele a dolgába, de van aki viszont "dolgos".
Biztos van, de én még nem találkoztam mogorva spanyollal. Magyarországon gyakoribb a mogorva ember.
annyit tudok, hogy a csajok hugyoznak a spanyol srácokért (meg úgy általánosságban a latinokért)
a bikafuttatás (remélem nem írtam hülyeséget és tényleg spanyol eredetű :D) viszont nagyon hülye népszokás szerintem
kb ennyi :D
Az ilyen kérdéseknek kb annyi értelmük van,mintha azt kérném tőled,hogy írd le nekem,hogy milyenek a magyarok,és mondd el,mi a véleményed róluk.Egy egész népről nem lehet általánosságban ilyeneket kérdezni.
Az egyetlen dolog,amit merek állítani,hogy összességében vidámabbak,lazábbak,mint a magyarok (persze itt sem mindenki,de a nagy részük).
Én imádom az országot, a nyelvet, az embereket - úgy ámblok mindent.:)
Pörgősek, lazák és hihetetlenül jó a kultúrájuk és a konyhájuk is! :)
Nem tojnak bele a munkába jobban, mint mások. Aki "lusta délizi" őket azokat kérem, hogy 45-50 fokos andalúziai nyarakon dolgozzanak a narancsföldeken és akkor megnézzük ki a lusta.
Nem mindenki helyes ott sem, de adnak a megjelenésükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!