Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a véleményetek a spanyolokr...

Mi a véleményetek a spanyolokról? Kedvelitek őket?

Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy, hogy spanyol vagy nem???
2013. szept. 27. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
A nyelvet imádom, de nem sok spanyollal találkoztam még élőben. A palik nagyon bejönnek, gyengém a sötét haj, bőr, szem:D Ami tudtommal elég jellegzetes rájuk (és a déli népekre) az, hogy sz-rnak bele a munkába, félvállról veszik a dolgokat, ez nem jön be.
2013. szept. 27. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy fél évet kint dolgoztam Spanyolba. Vannak olyanok akiket lehet kedvelni de vannak olyanok is akiket nem.

Egyébbként nincs baj velük én szép emlékekkel jöttem haza. Ott is rengeteg a drog meg a balhé de én akikkel kapcsolatba léptem mumkatársak jól kijöttünk egymással. A portugálok azok talán picit maguknakvalóbbak meg visszahuzodtabbak.

2013. szept. 28. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azokról a spanyolokról, akiket ismerek, azt gondolom, hogy jó fejek, sokkal lazábban állnak a dolgokhoz mint mi, de ez nem azt jelenti, hogy nem veszik komolyan a dolgukat. Van aki tényleg szrik bele a dolgába, de van aki viszont "dolgos".

Biztos van, de én még nem találkoztam mogorva spanyollal. Magyarországon gyakoribb a mogorva ember.

2013. szept. 28. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

annyit tudok, hogy a csajok hugyoznak a spanyol srácokért (meg úgy általánosságban a latinokért)

a bikafuttatás (remélem nem írtam hülyeséget és tényleg spanyol eredetű :D) viszont nagyon hülye népszokás szerintem

kb ennyi :D

2013. szept. 29. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseknek kb annyi értelmük van,mintha azt kérném tőled,hogy írd le nekem,hogy milyenek a magyarok,és mondd el,mi a véleményed róluk.Egy egész népről nem lehet általánosságban ilyeneket kérdezni.

Az egyetlen dolog,amit merek állítani,hogy összességében vidámabbak,lazábbak,mint a magyarok (persze itt sem mindenki,de a nagy részük).

2013. okt. 6. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Én imádom az országot, a nyelvet, az embereket - úgy ámblok mindent.:)

Pörgősek, lazák és hihetetlenül jó a kultúrájuk és a konyhájuk is! :)

2013. okt. 16. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tojnak bele a munkába jobban, mint mások. Aki "lusta délizi" őket azokat kérem, hogy 45-50 fokos andalúziai nyarakon dolgozzanak a narancsföldeken és akkor megnézzük ki a lusta.

Nem mindenki helyes ott sem, de adnak a megjelenésükre.

2018. dec. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!