Ti, akik nem kedvelitek a romákat, volt már velük negatív tapasztalatotok?
Nyilván nem mindet, mert szerintem első ránézésre is ki lehet szűrni a nagyon gáz féléket. Ismerek olyat aki nagyon rendes!
De sajnos nekem már sok rossz személyes tapasztalatom volt velük... :(Félek tőlük...
Na meg most olvastam ezt, ami nálam kiverte a biztosítékot:
Ezt Orbán oldalára irogálta állítólag.
életemben kb. 4-5 rendes romával találkoztam, kedveltem őket, és igyekeztem éreztetni velük, hogy ők is ugyanolyan értékű emberek, mint a magyarok
az összes többivel csak rossz tapasztalatom volt
Kedves Utolsó!
Azért én nm értek veled egyet.
Én sem azért utálom a cigányokat mert barnák hanem azért mert 10-ből 9x ha valami "rossz" ért az barna bőrű miatt volt.
Te nem félsz az utcán ha csoportban jönnek?
Vagy nem félsz az utcán ha egyedül mész és jön veled szembe?
A félelmünket szerintem nem igazán tudjuk kontrollálni, és mivel az emberek többségének már volt legalább 1x atrocitása velük rájuk ragadt és rögtön félünk ha jönnek akár utcán akár más helyiségbe, talán nem oktalanul...
kedves kérdező!
Nem félek az utcán, ha cigány jön velem szembe (ennyi erővel az egész napom merő rettegés lenne, mivel elég sok cigány él a városunkban), ha az az illető jön velem szemben, aki elvette a telefonom, akkor se éppen félek, de azért ideges vagyok. Nem kell általánosítani.
Álszent beszéd. "Nem kell általánosítani."
Biztos a liberális Kanada sem általánosít a miskolci cigányokkal szemben...
Mondok egy primitív példát: szépnek tartom a darazsakat. Évek során próbálok "megsimogatni" egyet-egyet. 10 próbálkozásból 9-szer durván megcsípnek. Próbálkozzak 11-edszerre is, csak mert abból a pár rossz példából nem szabad általánosítani? Köszi, de nem. Inkább tartok az összestől ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!