Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Jon Bon Jovi tényleg nyelvjárá...

Jon Bon Jovi tényleg nyelvjárásban énekel?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Jon Bon Jovi nyelvjárásban énekel, és hogy annak idején, mikor épp csak híresek kezdtek lenni, a New York-iak beszóltak nekik, hogy menjenek haza kapálni. Ki mit hallott erről? Beütve a Google-be a Wikipédián Észak-New Jersey-i akcentusra találtam őt példaként.
2013. szept. 18. 01:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyelvjárásban? Ugye tudod hogy az usában minden államnak megvan a maga akcentusa? Ott ez nem ügy, mivel hatalmas az ország, mindenkinek megvan a maga dialektusa, nem szólnak be senkinek, mint pl itthon a szabolcsiaknak.
2013. szept. 18. 03:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de a fenti sztorit valóban ő mondta, és olyan szavakat is mondott, amit mások kevésbé értenek. Amúgy értem, amit mondasz, de nem tudtam jobb kifejezést találni a nyelvjárásnál.
2013. szept. 18. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!