Mit jelent, ha egy héten belül 3db 4 levelű lóherét találtam, az utólsót egy 5 levelűvel együtt?
Aranyos hogy felháborodsz, de mire számítottál? A babonásaknak azt jelenti hogy szerencsét hoz, ezt nyilván te is tudod, egyébként meg az égvilágon semmit sem jelent, gondolom ezt is sejtetted.AKKOR MEG MI A KÉRDÉS?
Ha ilyen sűrűn, és még öt levelűt is találtál, akkor még az is lehet hogy nem is lóhere, hanem valami hasonló növénnyel kevered. Ha meg tutibiztos hogy az, akkor szerezz be egy Geiger–Müller-számlálót, mert ha nagy a háttérsugárzás, lehet hogy érdemesebb elköltözni erről a 'szerencsés' környékről.
Szerintem sem olyan ritka dolog ez. Gyerek korunkban tesómmal játékból keresgéltük a lóheréket. 10 fölött találtunk 4 levelűt és fejenként 1-1 5 levelűt is. Nagyon nehéz volt találni, rengeteg időt eltöltöttünk a kereséssel. De hát gyerekek voltunk, játszottunk... néha homokoztunk, néha meg lóherét kerestünk. :))
Ja és szerintem sem jelent semmit. Ha van elég időd, akkor bármelyik lóherecsoport között turkálva találhatsz néhány darabot.
Szia.
Marha értelmesek vagytok de komolyan, én speciel 2 db-t találtam ma reggel egyet és ma délután kutya sétáltatás közbe annyi volt az egész hogy lenéztem kétszer a fűre és megtaláltam. Nem kell fetrengeni a levelek között kutatva, nem is biztos hogy így találta. De én nemtudom hiszek-e mert jólenne ha most sikerülne amit szeretnék és szerencsém lenne. Neked is sok sikert. ^^ Húú 5 levelü lóherét életembe nem láttam még.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!