Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Most karácsonykor milyen...

Most karácsonykor milyen színű diszek lesznek a fátokon?

Figyelt kérdés
Lassan itt lesz a karácsony és már gondolkozom,hogy milyen színű diszek is legyenek rajta.Tavaly kék-ezüst volt.Ha van valami ötletetek szivessen várom!
2009. okt. 19. 08:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Vagy ezüst vagy fehér. Még nem döntöttem el.

Ami nekem nagyon nem jön be az az amerikai stílus, amikor tele van mindennel a fa. Én azt szeretem, amikor egyszínű, kevesebb de nagyon szép díszek vannak.

2009. okt. 19. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
nálunk már volt vegyes, hiszen ezen nőttünk fel, aztán piros ezüsttel pár évig, aztán kék ezüsttel, és most barna és arany. Megtaláltam. Ez az amit biztos nem akarok lecserélni, teljesen illik a szobához. A szalmás és egyéb apró, kézzel festett fa figurákat és a papír diszeket meg ki nem állhatom. Keresd meg azt, ami leginkább illik a környezetbe, tényleg fölösleges évente cserélgetni.
2009. okt. 19. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk piros-kék-ezüst lesz azt hiszem:D Plusz pár szaloncukor:) Minden évben én díszítem a fát,szerencsére évről-évre mindig kisebbet veszünk,és én is elkezdtem a saját ízlésemre dekorálni: egyszer egyik,másszor másik szín van hangsúlyban.

15/L

2009. okt. 19. 17:57
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Fehér.

Pláne, hogy évek óta nem esik értékelhető hómennyiség és lassan olyan idő van karácsonykor, mint egy borongós októberi napon.

Ezüst-arany díszeim vannak. Az ezüstöt meghagyom és az idén fehéreket veszek.

Nagyon ünnepélyes, nagyon fennkölt.

Fehér abrosszal terített asztal mellette és az adventi koszorúm is fehér gyertyás lesz.

Ha meggondolom én is mám mennyi félét kipróbáltam, aztán meg talán a legegyszerűbbnél kikötök. Hát???

Na mindegy. Remélem szép lesz és egy kis fehér karácsony hangulatot tudok vele idézni.

Az idén egyébként is nagyon várom, mert kisbabánk van, aki biztosan eltátja majd szemét száját, ha meglátja.

2009. okt. 19. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk tavaly arany-barna-piros-zöld volt.

Idén hangsúlyosabban pirosat szeretnék, talán ezüsttel. Vettem ilyen cukor sétabotokat, azok piros-fehérek.Az adventi koszorúm piros, a gyertyákat nem cserélem le, csak kicsit felújítom.

2009. okt. 20. 13:55
 16/18 anonim válasza:
54%
ugyanolyan ,mint tavaly.Tehat vegyes :)
2009. okt. 22. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Nálunk minden évben igyekszem kicsit mást kitalálni, tavaly előtt ezüst-arany, tavaly arany-piros volt , idén nekünk is vegyes színű lesz. :-) Én nem szeretem ha mindig ugyan olyan.
2009. okt. 25. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi sokáig vegyesen díszítettünk, aztán úgy 4 éve áttértünk arra, hogy két színt párosítunk (piros-arany, arany-ezüst,ezüst-kék) de tavaly 3 színt párosítottunk: arany, piros, ezüst. Lehet, hogy így érdekesnek hangzik, de állítom eddig ez volt a legszebb fánk. Csak ajánlani tudom :)
2009. dec. 3. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!