Most karácsonykor milyen színű diszek lesznek a fátokon?
Vagy ezüst vagy fehér. Még nem döntöttem el.
Ami nekem nagyon nem jön be az az amerikai stílus, amikor tele van mindennel a fa. Én azt szeretem, amikor egyszínű, kevesebb de nagyon szép díszek vannak.
Nálunk piros-kék-ezüst lesz azt hiszem:D Plusz pár szaloncukor:) Minden évben én díszítem a fát,szerencsére évről-évre mindig kisebbet veszünk,és én is elkezdtem a saját ízlésemre dekorálni: egyszer egyik,másszor másik szín van hangsúlyban.
15/L
Fehér.
Pláne, hogy évek óta nem esik értékelhető hómennyiség és lassan olyan idő van karácsonykor, mint egy borongós októberi napon.
Ezüst-arany díszeim vannak. Az ezüstöt meghagyom és az idén fehéreket veszek.
Nagyon ünnepélyes, nagyon fennkölt.
Fehér abrosszal terített asztal mellette és az adventi koszorúm is fehér gyertyás lesz.
Ha meggondolom én is mám mennyi félét kipróbáltam, aztán meg talán a legegyszerűbbnél kikötök. Hát???
Na mindegy. Remélem szép lesz és egy kis fehér karácsony hangulatot tudok vele idézni.
Az idén egyébként is nagyon várom, mert kisbabánk van, aki biztosan eltátja majd szemét száját, ha meglátja.
Nálunk tavaly arany-barna-piros-zöld volt.
Idén hangsúlyosabban pirosat szeretnék, talán ezüsttel. Vettem ilyen cukor sétabotokat, azok piros-fehérek.Az adventi koszorúm piros, a gyertyákat nem cserélem le, csak kicsit felújítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!