Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Most karácsonykor milyen...

Most karácsonykor milyen színű diszek lesznek a fátokon?

Figyelt kérdés
Lassan itt lesz a karácsony és már gondolkozom,hogy milyen színű diszek is legyenek rajta.Tavaly kék-ezüst volt.Ha van valami ötletetek szivessen várom!
2009. okt. 19. 08:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Amilyen tavaly.Nem szoktam évente díszeket vásárolni.Felesleges kiadásnak tartom.
2009. okt. 19. 08:53
 2/18 anonim válasza:
88%
Nálunk mindig vegyes.Szerintem sokkal szebb,és ahogy az 1. válaszoló is írta felesleges pénzpocsékolás.
2009. okt. 19. 08:56
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk is gyerekkoromba vegyes fánk volt.

Most egyszer kék, egyszer ezüst,idén kék lesz.

2009. okt. 19. 09:01
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Piros-arany. Tavaly vásároltam az egész készletet(1.közös saját karácsonyfánk volt a párommal), így idén nem akarom lecserélni,de 1-2újat biztos veszek hozzá:)
2009. okt. 19. 09:25
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Lila-ezüst. Bár kissé már unom, de az idén biztos nem lesz keret a díszek cseréjére.
2009. okt. 19. 09:40
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

Piros Arany. Már az égősorom is stimmel hozzá így nem váltok :)

Majd esetleg jövőre, pénz függvénye.

2009. okt. 19. 09:42
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Piros-szalma. Tavaly szalma díszek, és kézzel festett, színes fa figurák voltak rajta, idén kicsit változtatunk. :)
2009. okt. 19. 09:59
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Zöldalma színű a másik az meg piros
2009. okt. 19. 11:06
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit furcsa nekem ez a kérdés... nálunk már időtlen idők óta ugyanazok a "hagyományos" díszek vannak, de ez pont azért jó, mert legalább van valami állandóság az ünnepben, tudjuk, mire számítsunk. :) Egyébként mivel mi a tekintélyes méretű karácsonyfát szeretjük (3 méternél alacsonyabb nemigen volt az utóbbi évben), jó sok (az ünnepek elmúltával kitűnően hasznosítható) szaloncukor lesz majd rajta, kék, ezüst, piros, lila, arany színekben, valamint a többi szokásos: színes gömb, csokidísz, papír- és porcelándíszek, girland, égők, angyalhaj. :) Bocs, ha ettől nem lettél okosabb... :)
2009. okt. 19. 11:50
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Nekem már évek óta piros színű a fám, most is az lesz. De ha ötletet akarsz szerezni, akkor nekem nagyon tetszik a fehér karácsonyfa /úgy értem hogy a díszek fehérek rajta/, de csak anyagi okok miatt nem lesz idén fehér fánk.
2009. okt. 19. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!