Magyarorszagon mik a nepszokasok?
Nálunk:
1.Ha egy másik magyar barátunknak több van vagy jobban megy a dolga,irigykednünk kell és rossz száj ízzel panaszkodni.
2. Csak azzal érezzük jól magunkat akinek hasonlóan szar a helyzete mert ő úgy mond a "mikutyák kölyke".
3. Nem foglalkozunk a politikával,mert az úgysem rajtunk múlik.
4.A határon túli magyarokat utálni kell,mert ők azok akik elveszik előlünk a munkát.
4/b Amit az államnak kellet volna biztosítania számunkra.
Na a teljesség igénye nélkül ezek azok a népszokásnak mondható általános viselkedési formák amik a 21.században jellemzik a magyart. És félek nálunk inkább majd gyarapszik.
"1.Ha egy másik magyar barátunknak több van vagy jobban megy a dolga,irigykednünk kell és rossz száj ízzel panaszkodni.
2. Csak azzal érezzük jól magunkat akinek hasonlóan szar a helyzete mert ő úgy mond a "mikutyák kölyke".
3. Nem foglalkozunk a politikával,mert az úgysem rajtunk múlik.
4.A határon túli magyarokat utálni kell,mert ők azok akik elveszik előlünk a munkát"
Akkor ezek szerint én nem vagyok magyar?
18/f
"Akkor ezek szerint én nem vagyok magyar?"
De, csak nem ápolod napi szinten a hagyományokat. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!