Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért van a cigány asszonyokna...

Miért van a cigány asszonyoknak mindig vörösre befestve a hajuk?

Figyelt kérdés

2013. márc. 4. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Én a helyetekben nem azal foglalkoznák hogy ki mit csinál.

Ahelyet hogy lenézítek a cigányokat foglalkoznátok ön magatokal.

Ara még nem gondoltatok hogy probálnak ök is alkalmaszkodni.

Csak a világ amiben élűnk nem add rá esélyt szegényeknek.

Nekem vanak cigány barátaim és annak elenére hogy én nem vagyok az nem szekálom öket.

Lehet hogy azért olyan a ruha amít viselnek, mert választaniuk kelet hogy vagy ruhát vagy ételt vessznek.

Meg mien beszéd az hogy a vastól be rozsdásodtak?

Mintha a magyar nem vinné a vasat a mételepre.

Mindenki meg ragad minden olyant amivel a családját el tarthatja.

Nem kérek véleményt erre.

Csak gondoljátok át.

2013. márc. 7. 19:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Dear Deer!:)

inkabb helyesirast tanulnal es szovegertelmezest. itt senki nem bantott senkit, eddig a tied volt a legagresszivabb komment. Meg ha nem is kertel valaszt, akkor is.

A ruhas pelda azert nem jo, mert nem arrol volt szo, hogy ruha es a kaja kozott kell valasztania, hanem hogy ha festi a hajat (eleve luxus, nem szukseges mindenaron) akkor miert pont voros lesz.

vastol berozsdasodik? az barmilyen oregasszonyra illik, aki lehetne vasorrubaba, ha Te ezt a ciganyokra veszed, akkor diszkriminativ vagy!

hagyjuk, hogy milyen nemzetisegu vagyok, de az a fontos teny jelenleg, hogy en sose jartam MÉH telepen, megis le tudom irni!

Torodj magaddal Te is, kerlek! A helyesirasoddal, a szovegerteseddel es a kulturalodj! Nagyon fontos lenne, akarhonnan is erkeztel, akarki is vagy - plane ezen az oldalon. Csak egy valami minosithet teged, az pedig az ertelmed. Sose add fel!

2013. márc. 8. 01:15
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Elöször is ugy irok ahogy akarok.

Másodszór ne sérteges.

Harmadszor én jovagyok igy ahogy vagyok jah és a nevem nem az ahogy leirtad te is tanulj meg ékezeteket rakni a betűkre.

És fogdvisza magad!!!!

És nem vagyok diszkriminativ.

Esetleg te vagy egy raszista fajgyűlőlő. :D

2013. márc. 8. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:

nem fiam, te hulye vagy.

sajnalattal latom.

2013. márc. 8. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyet mondok: aki nem tud helyesen írni magyarul, - tartozzon akármilyen népcsoporthoz - ne nevezze magát magyarnak...

(Ez nyilván nem az ékezetekre vonatkozik; telefonnal nehézkes lenne kíírni őket, de az is lehet, hogy külföldön van az illető.)

2013. márc. 8. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:

nem vagyok rasszista.

a mellekallasom a bevandorlasi hivatalban van egy nagy orszagban, ott forditok. remelem sosem fogunk talalkozni, de honnan is tudnam, ha megis? en akkor is normalis leszek:)

2013. márc. 11. 15:19
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Ember!

Te most se vagy normális.

2013. márc. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!