A roma kultúra része a dohányzás? Én ahányat ismerek, mind dohányzik 10 évestől 70 évesig.
Figyelt kérdés
Pedig nem keveset ismerek, és látok az utcán.2013. febr. 27. 16:49
1/9 anonim válasza:
Az még hagyján. De nem vesznek soha cigit, csak odajönnek hogy "van egy cigid testvírem?" ha nem adsz akkor pedig leordítanak vagy megtámadnak.
3/9 anonim válasza:
Arra költik a segélyt ahelyett hogy kaját vennének aztán mennek lopni.
4/9 anonim válasza:
Hát mert így káros lesz a pulya és több segílyt kapnak értük.
5/9 anonim válasza:
Mindig vannak kivételek!Sajnos néhány szülőnek a felfogása egyenlő a 0-val és nem érdekli sem a saját sem a gyereke élete épp ezért a gyerek azt csinál amit akar és menőnek érzi,és erre költik a pénzüket és néha lopnak vagy verekednek egy száll cigiért!de még1X mondom van kivétel!!
6/9 anonim válasza:
Legalább hamarább fogják alulról szagolni az ibolyát.
7/9 anonim válasza:
6-os kommentelő! te most leírtad a gondolatomat!! komolyan, az én véleményemet, az én szavaimmal! :DD
8/9 anonim válasza:
hehehe :DD nekem is volt már ilyen :)
6-os voltam.
9/9 anonim válasza:
nem tartocik hozzá.. inkább a züllött élethez tartozik.
mást mondok. pl: ahány csöves létezik, legyen az cigány, magyar, vagy akármi, meg issza a leghitványabb italt, meg cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!