Van köztetek olyan, akit nem zavar a dohányzás párkapcsolatban?
Szoktam már le félig barátnő kedvéért. Úgy értem, nem dohányoztam legalább egy órával azelőtt, hogy vele találkoztam. De dohányozva ismert meg, szóval pl buliban meg cigiztem, ha ott volt, ha nem. Mert tudta rólam, és ha én a fenti kompromisszumot hajlandó voltam megkötni,akkor ő cserébe buliban elviselt engem cigiszagúan is:D Szóval tényleg lehet ezt értelmesen kezelni.
Jó, ha tényleg nagyon zavar valakit a szag, akkor ne ismerkedjen dohányossal. De attól mert cigizek még ugyanolyan ember maradok, mint ha nem cigiznék:)
A férjem dohányzik. Vannak szabályok amiket betart így nem zavar.
A lakásban nem lehet, bárki bármit mond, ha rendszeresen rágyújtanak a lakásban akkor ott bizony hosszútávon büdös lesz csak az ott lakó nem érzi, mert ugye a szaglóreceptorok adaptálódnak, de én a nem dohányos bizony megérezném ahogy belépnék. Ez van.
Ha velünk van pl séta közben, akkor sem cigizik. Ezt a szabályt nem én hoztam, megelőzött vele.
Az a legundorítóbb aki gyerek mellett cigizik.
Ha buliban vagyunk, gyermekünk születése óta egyszer voltunk együtt akkor nem zavar ha cigizik. Igazából csak a lakásban tilos és a gyerek előtt.
én a párom előtt nem cigiztem, csak amikor nem voltunk együtt,mégis folyamatosan azzal zsarolt, ha nem teszem le, vége.
mondtam neki, nik.tapasszal simán leteszem, de erre is azt mondta, neki nik.tapaszos nő sem kell.
aztán letettem teljesen, minden nélkül és akkor is kidobott olyan alapon, hogy elvileg semmi közös nincs bennünk...
ennyit a dohányzásról, mint probléma egy kapcs-ban...
csak ott probléma, ahol amúgy is van probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!